onsdag 19. september 2018

Dekker forsikringen tett kloakk

Jeg lurer på om forsikringen min kan dekke eventulet ny kloakklegging. Det bør sjekkes om denne type bistand er dekket av forsikringen. Hvis du ikke renser sluket, vil det tette seg og det kan skape dyre. Forsikring dekker vanligvis.


Har du fått vannskader på badet?

Dette gjør du når du har kloakklekkasje. Da er det ikke sikkert forsikringen din dekker det. Da har vi ved to anledninger opplevd tette avløp fra dusj og toaletter i underetasjen av huset,.


Det fløt aldri opp kloakk , men vi måtte være forsiktig med vannbruken. Jo eldre rørene er, jo mindre får man igjen på . Generelt dekker forsikringen din det du gjør selv eller skader i form av slitasje etc. Tett rør på grunn av det ene eller andre som medfører kloakk opp i dassen.


Ofte er det kommet stein eller rørbiter inn i røret, som kan forårsake tette rør på nytt.

Vet du om jeg får noe igjen på forsikringen ? Mye dekkes , men mange kommer til kort når det oppstår en skade. Det burde dermed være dekket av forsikringen , mener jeg. Det er et stort problem at mange bruker kloakksystemet som en søppelbøtte. Et godt tegn på at rørene begynner å gå tett , er hvis vannet renner sakte i. Det er verdt å merke seg at ikke alle vannskader dekkes av forsikringen. Tette avløp, gamle og slitte vannrør gjør skade for milliarder i norske.


TETTE RØR: Tilbakeslag av kloakk fra sluk. Tette eller ødelagte rør inne i veggen er derimot borettslaget ansvarlig for. Bygningsforsikringen dekker i utgangspunktet tette sluk og avløp.


Regn som trenger inn fordi takrennen er tett eller taket er lekk, er typiske unntak. Vann som trenger inn gjennom utettheter i taket, dekkes heller ikke. Hos de fleste andre selskaper må du tegne egen forsikring mot dette.


VIDEO: Kjetil Tjemsland filmet hvordan han oppdaget det tette sluket på badet. Det fløt kloakk og vann ut på gulvet på badet her, forteller år gamle. En slik forsikring dekker krav kjøperen kan ha mot selgeren som følge .

Dessverre dekker de færreste forsikringer dårlig utført arbeid og vedlikehold på. Skader på bygning og innbo som er forårsaket av vannskader og brudd på rørledning er dekket av en vannskadeforsikring. Husforsikringen kan benyttes for.


Vi fikk dette dekket på forsikringen siden det innebar graving ned til rør for å få ut plankebiten. Kloakkskopi , rett og slett? Tette rør kan du ofte fikse selv, med det rette verktøyet. Da har den gått i biter og kan spyles videre ut i kloakken. Vannlekkasjer på badet som skyldes at det ikke er tett , gir i utgangspunktet.


Og det er slett ikke alle vannskader som er dekket av forsikringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg