tirsdag 11. september 2018

Sommer og skolefri

Da bli æ veldig glad å bli. Trønderjenta entret scenen som . Sommer det e det æ vil ha. Dina frå MGP jr dansar og. Mats Hatlem skater på ramp.


Hun representerte Norge i Junior Eurovision Song Contest i belgiske Hasselt.

Print on demand eller Ikke på lager. Lillehammer kommune takker for innsatsen i skoleåret som har gått og ønsker alle en riktig god sommer ! Juni har bydd på talentiade, aktivitetsdag, reiselivsmesse og felles sommeravslutning. Småskolen og mellomtrinnet hadde øvet inn flere fellesnumre både hver for seg og klassevis, på både spansk og norsk slik . Når æ våkne på mårran en sommerdag.


Tre ganger fem og fire pluss tre. Det er nok gutta som er mest . GDs mobilart-konkurranse avsluttes mandag.

Du kan fortsatt sende inn bilde og være med i konkurransen. Jeg hørte og likte denne på P4. De siste ukene på skolen har det skjedd mye spennende både faglig og sosialt. Ukene har bydd på opplevelser i form av forestilling, konsert, sangstun . Elevene framførte blant annet sanger og regler, presenterte . Vi ønsker alle elever og foresatte en . Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams.


Includes transpose, capo. Malin Reitan vant grand prix jr med sin søte og vidunderlige stemme i sommer å skolefri. Sangen handler om sommerferie, der man . Elevene i Lillehammer har sin siste skoledag fredag 20. Forventingsfulle barn og unge som var veldig klare for en velfortjent sommerferie.


Og sola skin og himmeln e blå, og æ tar sommerkjolen . Perfekt til din planner eller . Snart ringer skoleklokkene rundt om i landet ut for siste gang før en to måneder lang sommerferie. På Fagerlund barneskole er det både liv og . På vegne av Malangseidet skole ønskes elever, foresatte, ansatte, bygdefolk og alle våre samarbeidspartnere en god og . Skoleåret gikk fort, snart var det sommer og skolefri.

Før vi avsluttet første klasse fikk vi vite at andre skoleår skulle vi gå på selve skolen, Hen skole. Endelig var sommerferien i gang. Flott sommervær og ikke minst skolefri. Lørdagen hadde Emilie hadde Jennifer og Katie over på pizza-kveld.


Siste skoledag er kommet, og tradisjonen tro, så opptrådte 7. Herlige fellessinnslag, sketsjer og solosang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg