torsdag 20. september 2018

Led profil tak

Vi har også indirekte profiler i Isopor for vegg og tak. Aluminiumsprofiler for LED strips. Totalleverandør av elektromateriell, LED belysning, varme, smarthus og kabel. Profillistene selges ofte som metervare.


Alle bildene er fra våre egne løsninger og prosjekter. Vi tilbyr et stort utvalg løsninger tilpasset ulike behov.

Vi prosjekterer også tilpassede løsninger for våre kunder. LED gir deg mulighetene til å være fleksibel. Med LED striper kan du være kreativ med lyssettingen.


SLIMLINE 7MM, ALUMINIUMSPROFIL INNFELT, ANODISERT I SØLV. Denne aluminiumsskinnen er egnet for vegg-, tak - og hjørnemontering og er . Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av LED lyslist til kjøkken, tak ,stue og bad. BARdolino Avdekn Opalt Dekklokk til U- profil lav 2m.


Hvis du har vanlig gipstak , er det greieste at profilene legges i samme retning som . De vill absolut inte ha downlights (infällda spotlights) i taket.

Istället satsade vi på dimbar led tejp monterad i infällda aluminium profiler. De kan gjerne være lengdeforskjøvet i . Kan med fordel brukes der . Fler profiler kan skjutas ihop för att skapa lång belysning. Innovativ innfelt T- profil armatur for LED med blank dobbeltparabolsk optikk og diffuserende. Det er rommet og lyset som blir i fokus og ikke det lysende taket.


Unngå imidlertid å montere belysning i taket like over aggregatet. Kraftige LED profiler med 40W pr meter er lagt i slisser i taket. LED profilene i taket er godt synlige og er montert med et jevnt mellomrom som gir et rent og . Se det store online utvalget av Spotter hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. Dette gjør det utrolig lett og effektivt å montere LED strips selv. De kommer selvfølgelig i forskjellig design, form og størrelse slik at du kan finne en som passer . Givetvis med hög färgåtergivning! Tak på et soverom som viser en blå himmel og palmetopper vil gi deg en.


LED DIM mounting_ld_surface_celing_up_backside mounting_ld_surface_wall_backside. For tak - eller veggmontering . Hos Biltema finner du det meste til gode . På BAUHAUS erbjuder vi smarta lösningar med LED stripes gör att du kan.

Diffusortill Paulmann profil Duo Diffusor gerjämn ljusfördelningoch fästs i Duo . LED -lys lyser ned på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg