fredag 30. oktober 2015

Apotektekniker lønn 2018

Kjenner du noen som fortjener tittelen? Jeg har nå jobbet å fått en grei lønn , og ikke veldig lyst til å jobbe nesten. Les mer om yrket apotektekniker på Utdanning. Gjestebloggen – Full lønn under sykdom handler om rettferdighet.


Apotektekniker - Sykehusapoteket Lørenskog. Er nå ferdig utdannet apotektekniker ,så regner med at lønna stiger en del straks autorisasjonen blir godkjent. Venter fortsatt på papirene. Noen som er apotekteknikker her?


Sykepleier i butikkjobb LØNN ? Bli apotektekniker eller ikke? Flere resultater fra forum. Yrker Bufret Lignende En apotektekniker arbeider i apoteker under faglig ledelse av farmasøyter. Resultatene så langt fra årest lønnsoppgjør viser at farmasøytarbeidsplassene er tro mot frontfagsmodellen.


Irene Hope: Tekniker eller apotektekniker ? Vær så go ingenting å betale, sa apotekteknikeren. Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker. Les også: Slik blir lønnen din. Vi beregner hva andre som deg har i årslønn.


Lønn og rettigheter for ansatte i apotek. Arbeidsoppgavene for en apotektekniker er veldig variable alt ettersom hvor engasjert man er. Du ønsker en jobb med gode lønns - og arbeidsbetingelser. Alle partene har godtatt resultatet og uravstemningen i KS som ble avsluttet 8. Lønns - og arbeidsvilkår for ansatte i store deler av det norske arbeidslivet reguleres i. Gjennomsnittlig månedslønn per heltidsekvivalent, etter kjønn og arbeidstid per 1. Lønn etter avtale epost: adresse: semsbyveien. Apotek Hundvåg er et nytt apotek som skal åpnes 15.


For å vurdere den reelle lønnen din, og den reelle pensjonen, må du altså se lønn og. Det gjelder også for apotekteknikere. Dette studiet er andre året i utdanningen, uten fellesfagene. I Vgkan du velge spesialisering for å oppnå autorisasjon som helsesekretær, apotektekniker eller . Det er mange gode grunner til å se på lønnen til sykepleiere.


Det kan til og med være at høyere lønn kan bidra at færre forsvinner fra sykepleieryrket. I Trondheim finnes sosionomer, vernepleiere, apotekteknikere , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg