onsdag 7. oktober 2015

Strekkmetall sau felleskjøpet

Tegle Plastrist for sau 450x6Les mer . Vi leverer en rekke standardmål og lager på dine mål om standardmål ikke passer. På ramme kan vi lage helt opp til 1x 3cm. GRINDER OG FÔRING UTSTYR FOR LAMMING REKVISITA SAU 62.


Brukes først og fremst ute til å fange sauer me men kan brukes som stengsel og mye annet. Vinkeljernet er sveist til rammen på sider og festet med bolter til den ene kortende, som muliggjør å skifte kun nytt .

Strekkmetall sau felleskjøpet. Knut Evensen, fagansvarlig for sau ved Fjøssystemer Øst, som har bidratt. Underlaget var plastbelagt strekkmetall , og fôring av surfôr i rundballer . Det blir ikke lam av død sæd! Suksess med egen tinemetode. Sau og lama på beite på Tjøtta.


Han har difor tre spælsau-vêrar og to Norsk Kvit sau vêrar. SLAKTERIER: Holte fjørfeslakteri.

Gjøn i Hålandsdalen, med storfe og sau. Dei to valde hydraulisk gjødseltrekk etter råd frå Felleskjøpet. Dei valde strekkmetall til golv.


Marihøne gjødsel fra Felleskjøpet ). Du finner oss på stand sammen med Felleskjøpet på Landbruksmessa. Kom innom for en hyggelig. Hun mener det er viktig å ta forholdsregler . Sauefjøs med storbingeløsning hos Elisabeth og Åge.


Vi har en komplett linje med utstyr til sau som gjør at hverdagen kan bli litt enklere! Sau - Parasitter og risikovurdering av smittsomme sykdommer. Fôring av sau i Gjesdal, Rogaland. Bringedal har vore salskonsulent og levert foringsautomaten og strekkmetallet.


Alv Erlingsson av Tore Skeie (Innbundet) brukt traktor felleskjøpet. Et av kravene i EUs økologiregelverk er at sauer og lam skal ha fast liggeunderlag. I Norge er det tillatt å ha strekkmetall eller spaltegulv over hele bingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg