torsdag 15. oktober 2015

Dusjstol

Dusjstol med høyderegulerbare ben og fast rygg. I følgende produktserier inngår dusjstol i produktseries navn eller beskrivelse. Bade- og dusjstoler (med og uten hjul), badekarbrett, bade- og dusjkrakker, badekarseter og ryggstøtter.


Hjelpemidler for å gi støtte ved sitting i badekar og dusj. Store gummiføtter gjør krakken stabil. Kombiner Disk, dusjkrakken Dot og en adapter, og du får en dusjstol med roterende sete.

Invacare tilbyr kombinerte dusjstoler og toalettstoler som gir verdifull hjelp og støtte ved forflytning og stell på baderommet. Dusj- og toalettstolene fra Aquatec. Fire svingbare hjul, ideelt for pasient transport. GulvSnurre er en kombinasjon av Kulan dusjstol og Snurre badekarsete.


Du bestemmer fargen fra vårt store utvalg av epoxyfarger. Hvit plast, ramme i aluminium. Setet er i plast og bena av aluminium.


Dusjkrakken er lett å gjøre om til en komplett dusjstol , . Vi gratulerer med valget av dette produktet og er sikker på at dette vil gjøre deg mer mobil og derfor være til stor nytte.

Produktet produseres etter . Armlenene sørger for at det er trygt å sitte i tillegg til at den gir støtte når du reiser deg opp og ned. Høyden på stolen kan justeres. Oversiden av setet er utstyrt . Laget i formblåst PE og gir en myk og varmeisolerende overflate.


Vi leverer den beste dusjstolen på markedet! Vårt dusjutstyr bidrar til å redusere risikoen for skader ved dusjing, gjør dusjingen mer effektiv og øker komforten og. En kraftig og stødig stol som du kan ha i dusjen, som gir økt sikkerhet og trygghet.


Stabil konstruksjon i emaljert aluminium med skålformet sete i kraftig plast. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Les mer om den på rullestolreiser.


Som toalettstol kan den enten plasseres over toalettet eller brukes frittstående med en toalettbøtte. Vi har lang erfaring med leveranse og installasjon . Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Perfekt for eldre eller mennesker med redusert bevegelses-evne , da den ka brukes for å dusje trygt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg