onsdag 28. oktober 2015

Behandling av teak i båt

Dersom båten din har teakdekk eller andre flater i teak , kan det være lurt å starte vårpussen her. Teakbehandling medfører en del støv og bruk av vann, så det er . Siden skal jeg pusse teak platene rundt oppe i båten. Behandling av teak på helt ny båt. Flere resultater fra baatplassen.


Bufret Boracol Teak Special er et uovertruffent godt produkt til å holde teakdekk og.

Alle båttyper med teakdekk vil dra nytte av behandling med Boracol Teak Special. I tillegg gjør et vakkert teakdekk båten enda mer attraktiv dersom du er i. Noen er glade i en grånet, naturlig teak , mens andre foretrekker den . Selv om man velger å ikke gjøre noen form for overflate behandling bør man ved jevne. De rengjøringsmidlene for teak som finnes hos de fleste båtbutikker og . Vedlikehold: Teak er den mest holdbare tresorten til bruk i båt.


Hvis man velger å ikke behandle teaken får den etter hvert en naturlig gråfarge og teakdekket . Teakseal for behandling av teakdekk.

Få tips og råd om hvordan du renser og vedlikeholder teak på båten din. TEAKBEHANDLING MED NY TEKNOLOGI. Tradisjonelt sett har behandling av teak på båter vært av å bruke forskjellige former for olje.


Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Denne veiledningen forklarer hvordan du kan bruke . Finn det perfekte produktet til båten din. For mange er påsken synonymt med klargjøring av båt.


Båten din holder seg bedre dersom du gir den jevnlig ettersyn. Teak har den egenskapen at treverket er naturlig imprignert med oljer. For å få et glatt og pent utseende før videre behandling ser det ut som om jeg må. Teak har blitt brukt på båt fordi det tåler sjø og salt godt. Direkte på klargjort treverk.


Eksotisk treverk: teak og andre treslag brukt til hagemøbler, unntatt keruing. Horisontale og vertikale overflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg