onsdag 21. oktober 2015

Lufttrykk toyota avensis

En annen viktig faktor er effekten på drivstofforbruket. Lavt lufttrykk påvirker rullemotstanden, noe som øker drivstofforbruket. Enormt merkevareutvalg til lave priser. De fleste personbiler skal ha et lufttrykk mellom 1og 2kPa.


Imidlertid opereres det dessverre med ytterligere tre måle-enheter her i landet . Vinterdekk og kaldt vær krever mer trykk for at du skal kjøre økonomisk og sikkert.

VÅRTEGN: Denne symboliserer tverrsnitt av et dekk og forteller at du har feil lufttrykk i dekket ditt. Men det er slett ikke sikkert at noe er galt. Noen som vet hvordan lufttrykk det bør være på disse dekkene?


Solvarmepanel på hustaket. Vakumrør) Solceller på hustaket. For lavt lufttrykk er den verste fienden til dekket.


Man får lettere varmgang i dekket, slitasjen blir større - og det kan . Hvilke dekk ( merke, modell, størrelse), lufttrykk og evt rulleretning.

Det er da skadene oppstår. Man svetter litt i håndflatene og ta seg forsiktig til nærmeste bensinstasjon, sjekker lufttrykket. Men likevel lyser varsellampen.


Avensis Executive-utstyrsgrad i lakkfargen Night Sky Black. Visste du at hvis anbefalt lufttrykk er bar, skal en fullastet bil ha til bar mer? Kontroller lufttrykket i dekkene regelmessig. Først og fremst av hensyn til sikkerhet og kjøreegenskaper, men også . Ved lavt lufttrykk når du kjører på en skarp kant, vil dekket presse seg sammen og . Prius skal ha unormalt høyt lufttrykk i dekkene, psi, og vi opplevde at . Toyota Nordfjord og Førde AS.


Når det bliver koldere, falder lufttrykket i dækkene. Hvis dækket har et lufttryk på ,bar ved indendørstemperatur, bliver trykket bar, hvis det er nul grader. I vognkortet står det hva som er standard dekkdimensjoner for kjøretøyet. Noen nyere biler har et system som overvåker lufttrykket i dekkene. Kan også indikere punktering.


Dersom trykket faller tennes lampen. Bilen er litt som en liten Avensis, men når var sist gang du tenkte at du hadde.

Lufttrykk -tabbe på fly: Over passasjerer blødde fra nese og ører .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg