onsdag 28. oktober 2015

Små vasker til toalett

Her finner du vårt utvalg av små vasker. Du kan bruke valgmulighetene for å filtrere produktene i oversikten slik at du kun ser det vaskene du er på utkikk etter. På grunn av den ofte begrensede plass blir mange gjestetoalett og gjestebad. Med små fritthengende servanter, nedfellingsvasker til benkeplater, bowler til . Små servanter kan være vanskelig å finne.


Derfor har vi gjort det enkelt for deg, og samlet alle våre små servanter i italiensk design.

Er det knapt med plassen på ditt bad? Ja, så kan man ikke bare velge en hvilken som helst vask , eller et hvilket som helst toalett. Det er jo ikke moro å ha stort og . Servanter finnes i mange varianter og leveres i alle størrelser du kan tenke deg.


Hvis du skal rehabilitere badet bør det første du tenker på . I små rom gjelder det å utnytte plassen. I dag finnes mange smarte løsninger for ditt gjestetoalett, men ikke glem sikkerheten. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vi som har små ba trenger å tenke ekstra nøye igjennom hvordan vi innreder og dekorerer rommet. Kanskje ønsker vi et kompakt toalett som . Servant: Toppmontert, vegghengt, møbelservant, gulvmontert, frittstående servanter, m. Et vegghengt toalett gir større gulvareal som bidrar til romfølelsen.


Finnes i asymmetriske hjørneløsninger og kompakte løsninger til små bad. Velg grunn innredning og en liten vask. Servanter tilgjengelig i Ifö sitt tilbud er en kombinasjon av høyeste kvalitet og stilig design som du kan tilpasse hver type bad. Sort toalett , badekar med musikk og innebygget bidet er blant.


Velg mellom vask på høyre eller venstre side. Det finnes ingen hovedregel for innredning av små bad. Når det gjelder plassering av vask , innredning, dusj, badekar og toalett kommer . Utforsk sortimentet av rimelige servanter og vasker til baderommet. Vi har enkle og doble servanter i en mengde ulike designer, stiler og størrelser.


Vasker som er veldig smale i dybden eller runde vasker med en liten . Hos MAXBO finner du et bredt sortiment innen toalett , servanter og kummer. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg