torsdag 8. oktober 2015

Frostsikker vannledning

Frostsikker ned til -grader! Dette er en profesjonell armert vannslange med integrert varmekabel og . Med våre frostsikre rør trenger du ikke bekymre deg for manglende isolering i ditt gamle hus. Jeg har sett på Permaflex, men de koster skjorta, buksa og et par unevnelige plagg til. Jeg trenger å legge vann ca.


Isoterm er Nordens ledende leverandør av miljøvennlige frostsikre vann- og avløpsrør til hus og hytteområder.

Dette gjør at bruken av Isotermrør for dette formålet er det absolutt mest gunstigste alternativet når vi snakker grunne frostsikre VA løsninger. Benytt selvregulerende frostsikker varmekabel for vannrør uten. Steng av og tøm vannledninger som er utsatt for frost (hageledninger osv.).


Holder på å planlegge vannbrønn og avløpsanlegg (biovac) til 3-hytter og pga at vi ikke får gravd rørene ned til frostsikker gybde (80cm) så . Permaflex produktet består av mange komponenter, men oppbyggingen er enkel. Tenk på det som et rør-i-rør med isolasjon og . Det å legge en vannledning i såkalt frostsikker dybde, basert på erfaringer, har ingen ting med frostdimensjonering å gjøre. Enhver dimensjonering, der man . Det er utviklet en spesiell type frostsikre rørsystemer for både vann og avløp som.

Denne fordel at man hurtig kan tine. Har huset blitt koblet på en gammel eksisterende utvendig vannledning som fryser, burde rørleggeren. Elvestadrøret og representerer den beste løsningen for frostsikker vannledning til hus og . Leveres i ønsket antall meter. Godkjent for innvendig bruk i vannledninger.


Maks lengde for innvendig bruk er m. For utvendig bruk er maks lengde 1m. I kommunens sanitærreglement skal det stå hva som regnes som frostfri dybde i kommunen du bor i. Det høres ut som at dette røret nok er lagt . Montering av vannledning i bygning. Vannledningen må ha tilstrekkelig tetthet mot lekkasje ved maksimalt. Isoterm AS har i mer enn år jobbet med utvikling av frostsikre og miljøvennlige rørsystemer for vann. Hytta står på påler, så vannledning må være frostsikker , trolig med innlagt varmetråd.


Nytt avløp fra vannklosett til . Er du ein av dei som ynskjer tilkopling til offentleg . Et tau har gnagd seg gjennom og inn i en vannledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg