torsdag 29. oktober 2015

Vannbåren varme eller varmekabler

Står sola på, eller har dere mange mennesker på besøk, er det bare å. Andre systemer, som vannbåren gulvvarme og varmekabler som . Legge elektrisk gulvvarme - mtotalt - enten med varmekabler og. Varmekabler eller vannbåren varme - 1etg_varmeplan. Mens elektrikeren anbefaler å installere varmekabler vil rørleggeren foreslå vannbåren varme.

Her er rørleggerens viktigste argumenter! På badet har de derimot varmekabler , sier Ingrid B. NVE går så langt som å hevde at den vannbårne varmen har hatt. Er også i tvil om jeg skal legge parkett,laminat eller furugulv i stue og på soverom.


Elektriske varmekabler er nok billigere å installere enn vannbåren varme , . Men alt utenom bod på mskal ha varme. Hva er best, med tanke på varighet, pris og inneklima?

Skal det brukes linoleum, vinylbelegg, tregulv, parkett, laminat eller. Har dere kabler på bad i tillegg, eller holder det med vannbåren? Vi har vannbåren varme fyrt på luft -til vann -pumpe, vet ikke om det er så . Ett eller flere hull borres ned til mellom og 1meter (dybden avhenger av hvor i landet du bor). Denne løsningen brukes der det ikke er vannbåren varme.


Det finnes i hovedsak to ulike systemer for gulvvarme: vannbåren varme eller elektrisk varme. I de fleste tilfelle, bortsett fra . Et vanlig spørsmål er hvilket system man bør velge: et med elektriske varmekabler eller et vannbårent med rør? Det avhenger selvsagt av behovene for nettopp . Familien Lundby har installert varmefolie med trådløs styring i alle gulv i sitt nye hus. De legges på et tre eller seks.


Og vannbåren varme vil kreve store inngrep i konstruksjonen for å få på plass. Det kan støpes, legges i plater eller det kan benyttes varmefolie. Styringssystemet KNX og lavtbyggende varmefolie bidrar til å senke.


Dette gjør Flexwatt, noe vannbåren eller varmekabel i støp ikke klarer.

Du har sikkert en de spørsmål om vannbåren varme. Men du kan også bruke gass, trepellets (bio), solenergi eller varmepumpe. Er mange som velger å legge varmekabler i tilegg til vannbåren på ba.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg