onsdag 28. oktober 2015

Kjøleboks test 2017

NAF tester kjølebokser til bilen. Den billigste Carwise var den beste. Den beste kjøleboksen i NAFs test er også den med den rimeligste prislappen. Vi har testet fem ulike modeller, og Carwise ble vinneren.


Test kjølebokserHva skal du velge? Kjølebokser på liter koster fra kr.

Båtmagasinet har testet ni modeller og målt strømforbruk, . Den promoveres som en kjøleboks for det 21. Har ikke så mange andre forslag, men har hatt Biltemas kjøleboks. NAF i fjor så det er ikke noe dårlig kjøp hvis man er i . Testvinner i stor NAF- test.


Positivt fra tester og kommentarer på Carwise kjøleboks. Vi nordmenn elsker å dra på tur i sommervarmen, og en kjølebag til mat og drikke er kjekt å ha med seg enten du . Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Perfekt kjøleboks for langtur!

Finner lite tester , anmeldelser og erfaringer så litt skeptisk, og står mellom. Trenger du kjøleboks til bilferien? Kjøler ned til inntil -grader under omgivelsestemperaturen. Sjekk priser på kjøleboks test. Kjøp kjøleboks test billig i nettbutikkene.


Stanley Adventure Lunch Cooler 14. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Testmerke , Europeisk gassgodkjenning iht.


En kjøleboks som holder mat og drikke kal kan være din beste venn på varme sommerdager. Billigste kjøleboks er best i test. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. JPG,ow:87pt:dyncdn. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


DOMETIC COOLFREEZE CF kjøleboks. Etter at Fenix Facility Management skaffet Swedols nye, stillegående kjøleboks har han og kollegaene brukt den både til å kjøle og varme mat og drikke, . Godt tilbud på kjøleboks i Osloregionen. Selv om jeg har kjøpt meg en Waeco kjøleboks , så har jeg fortsatt et søk. Jeg ser Maritim kjører kampanje på denne kjøleboksen.


Jeg testet fryseevnen og boksen kjølte ned til -uten problemer.

På varme sommerdager er det perfekt med en kjølebag eller kjøleboks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg