tirsdag 13. oktober 2015

Vannlås avløp vaskemaskin

Er det vanlig å ha noen form for vannlås i avløpsrøret til en vaskemaskin ? Vaskemaskinavløp med innebygget vannlås , Faluplast. For tilkobling av vaskemaskin. Purus har et komplett sortiment for utløp fra oppvask- og vaskemaskin.


Utløpssett med og uten vannlås samt komplementerende produkter som . AVL__PSSETT_M_TR_4f85b50fd085e.

Flaskevannlås med servantventil, hvit. Delene er vend- og dreibare. Brukes til å koble vaskemaskinen til avløpssys. MM PP Smartline rettløpsvannlås FORKROMMET. Vannlås er en need to have.


Enkel hvit vannlås i plast, eller stilig design vannlås i krom. Har ikke så mye greie på dette men det ligger vel en vannlås av noe slag litt lenger ned i røret som er montert på veggen bak vaskemaskinen ? Hvordan rense avløpet fra vaskemaskin. SKRU PÅ AVLØPET Skru vannlåsen på gjengestussen under vasken.

Også dette gjør du uten verktøy. Pass på når du skrur fast vannrøret, . Framgangsmåte ved staking av avløp fra kjøkkenbenk: Fjern . I tillegg inngår avløpstrakt , vaskemaskintrakt , toppstykker, gjengedeler og rosetter . Nå er det kun et hull i veggen med rør til avløp. Koble oppvaskmaskinens avløpsrør til vannlåsen i samsvar med produsentens anvisninger. Denne vaskemaskinen er kun beregnet på å vaske. Koble avløpsslangen til vannlåsen eller hekt den over kanten av vasken ved hjelp av medfølgende.


Start med å skru av vannlåsen , koppen som henger under vasken. I vask, toaletter og sluk. En eller et vannlås eller vasslås er en konstruksjon som benyttes i sluk og avløp for å hindre at kloakkgass og lukt trenger opp fra rørsystemet. Skal en vannlås tørke ut, skal sluket stå ubrukt i lengre tid.


Den vonde lukten kan også oppstå i sluket under vaskemaskin eller andre plasser som. Er koblet til kloakk og lukter derfor ille. Mangler vannlås på avløp der vaskemaskinen tømmer seg. Kan også avtale nærmere om småting som . Inkluderer LILLVIKEN propp til oppvaskkum.


Installeringen skal gjøres i henhold til gjeldende krav . VASKEMASKINTRAKT MED VANNLÅS 32MM, HVIT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg