torsdag 22. oktober 2015

Renseanlegg til stamp

Tilpass stampen din etter været . Elektrisk vannvarmer for tilkobling til pumpe eller enkelt renseanlegg. Tre størrelser: 2kw, 3kw og 6kw. Velsvik tilbyr stamper i ulike størrelser, samt tilbehør til din stamp.


Innvendig bord i stampen (liten type), kr.

Renseanlegg med varmekolbe(3kW.reg.termost. ) . Når du ikke bruker din badestamp tapper du stampen ned til 3-5cm. Det er også mulig å montere renseanlegg med varmekolbe for å . Planen var å sirkulere vannet gjennom en skimmer og sende det ned i bunnen av stampen for på den måten rense vannet og få en bedre . Premiumutførelse innebærer att stampen er isolert med polyuretanskum og forberedt med tilkoblinger for renseanlegg. Tilkoblingene plugges enkelt igen med . Hygienisk, økonomisk og solid stamp som er ideell for innbygning i terrasser. Stampen kan påmonteres elektrisk varmekolbe, renseanlegg og .

En god vedlikeholdt stamp vil gi deg et trygt og behagelig miljø for avslapping året rundt. Daglig: GJELDER BÅDE MED OG UTEN RENSEANLEGG. I denne stampen skal flere personer ha blitt smittet av leginella. Hvis det ikke er renseanlegg i stampen , må vannet byttes hver gang det er . Hvorfor ikke montere bobbler i stampen.


Lite hendig renseanlegg som er enkelt å flytte på. Både ovn og stamp kan bli ødelagt hvis fyring foretas uten vann i stampen. Benkene er støpt som en del av stampen , uten skjøter. Komplett renseanlegg med integrert pumpe. Rimelig og lite komplett renseanlegg i plast.


Passer til små basseng, massasjebad og stamp. Det gir helt rent og krystallklart vann med mindre . En stamp med vann, som ikke er i bruk, må tildekkes med et lokk eller presenning. Det finnes egne renseanlegg å få kjøpt til badestamper.


Er du på jakt etter en vedfyrt badestamp har du kommet på riktig sted. Flott stamp Regal 2kjapt levert. Med renseanlegg , motor, stoler å sitte på i stampen , lys og luftdyser etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg