onsdag 7. oktober 2015

Byggstøvsuger test

Det er stor forskjell på hvor godt verkstedstøvsugere behersker hauger med store spon og våte overflater. Det kommer tydelig fram i testen vår. En vanlig støvsuger fungerer fint til vanlig inneareal, men for å fjerne grov skitt og fint støv fra kjeller, verkste garasje og annet grovareal må . Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Noen som kan anbefale noen byggstøvsugere ? Kjøpte denne nettopp fordi den ble best i test i GDS. Hvilke er de beste og, hvilke er dårligst? Ut fra tester og anmeldelser, har vi kommet frem til de beste. Vi har et stort utvalg av støvsugere i alle prisklasser fra kjente merker soMilwaukee, Bosch, Makita, Dewalt og Hitachi.


Bosch PST LI SOLO kåres til best i test , da den er en praktisk og lett stikksag. God på figursaging, uttak for byggstøvsuger , behagelig størrelse og vekt, rask .

I denne artikkelen tar vi for oss de støvsugerne som har vunnet flest tester og fått best anmeldelse. Slik kan du enkelt finne ut hvilken av de . Kompakt støvsuger til tørr- og våtstøvsuging. Med blåsefunksjon, HEPA-filter og stor plastbeholder på l. Han anbefaler byggstøvsugere. De moderne støvsugerne er blitt veldig gode og er nå utstyrt med filtre som fanger opp finstøvet.


Sjekk priser på best i test grovstøvsuger. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test grovstøvsuger billig i nettbutikkene.


Er det noen som har erfaring med en grei bygg støvsuger som ikke er altfor dyr? Har sett litt på en ifra Einhell, men veldig usikker. Byggstøvsuger – forslag og anbefalinger.


Har fungert finfint det siste halve. Min første byggstøvsuger var en Karcher fra Coop Obs. Se alle nye støvsugertester.

Kjøp den som er kåret til best i test til lavest pris her! Mangler: byggstøvsuger Dammsugare - Biltema. Bufret Prisvärda dammsugare i flera varianter och för olika ändamål.


Våre byggstøvsugere selges med ulike tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg