tirsdag 27. oktober 2015

Røykdetektor optisk

Optisk røykvarsler er en røykvarsler som arbeider etter lysrefleksjonsprinsippet, og reagerer raskt på røyk med store partikler. Store partikler utvikles under en . ECO-serien detektorer fra System Sensor er spesialutviklede detektorer for konvensjonelle brannsentraler og systemer. Et prisgunstig og sikkert alternativ fra.


Denne serien med røykdetektorer markerer et skifte i detektor-teknologi.

Her får brukere og installatør funksjoner som tidligere kun var tilgjengelige i. Optiske og ioniske røykvarsler har ulike egenskaper og fungerer på forskjellige måter når de skal fange opp røyk. Bruk et par minutter på å sette . Branndetektor, varmedetektor og røykdetektor : Hva er forskjellen? Optiske røykvarslere har kortere reaksjonstid ved lavenergibranner (ulmebranner) enn . Jeg mener det er overkill å kjøpe en kombinasjonsvarsler, en optisk er.


Ved valg av røykvarsler i bolig bør det benyttes optisk røykvarsler. Optisk røykdetektor arbeider vanligvis etter lysrefleksjonsprinsippet, og reagerer meget godt .

Derimot finnes det tester som tydelig viser at OPTISKE røykvarslere er anbefalt. Vær derfor bevisst på at du benytter deg av optiske røykvarslere i din bolig - og . Det finnes i hovedsak i dag tre typer brannvarslere: ioniske, optiske og termiske ( varme). En optisk røykvarsler er utstyrt med en lyskilde. Ved hjelp av en innebygd linse omgjøres denne lyskilden til en lysstråle som lyser ut i rommet der røykvarsleren. Tester utført på If Sikkerhetssenter viser at optiske røykvarslere er å foretrekke framfor ioniske, spesielt når.


Denne detektoren anvender et meget avansert målekammer med refleksjonsprinsipp. Røykpartikler som trenger inn i detektorkammeret, reflekterer lyset som . Hva bør du velge av ionisk eller optisk røykvarsler? Dette bør du tenke på før du velger brannalarm med optisk eller ionisk røykdetektor. Seriekoblet, optisk røykvarsler bidrar til best brannsikring av din bolig.


En svært billig livsforsikring! Les om sikker røykvarsler fra Verisure her. Takket være optisk røykdetektor reagerer den svært raskt ved ulmende branner - dessuten inneholder den ingen radioaktive emner. Lav profil med elegant design. Softwarestyrt filtrering av alarmsignaler gir en meget god og stabil detektor med høy immunitet.


Trådløs optisk røykvarsler for 230V med 9V batteri backup.

Proxll AS å installere røykdetektorer i alle rom innendørs hvor normaltemperaturen er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg