onsdag 24. mai 2017

Bensinkanne 25 liter

Generell kjøpsinformasjon. Handle sikkert hos Clas Ohlson – Sikkerhet av høyeste . Brukes som originaltank av flere . I plast, med bøyelig helletut. Legg til i innkjøpslisten.


Lufting i bakkant av håndtak sørger for meget effektiv tømming.

Kannen leveres komplett med . Scepter Kjøp fra: West System Norge AS. I tillegg er jo marin bensin en del dyrere pr liter. Leveres uten tankkopling og slangekopling men med tankmåler. Vi har også flere andre bensinkanner fra 5- liter , se Alternativer. Kran til bensinkanne l. Praktisk kran for liters kanner.


For enkel tapping av bensin. BENSINTANK 25L QUICKSILVER.

Beholderen rommer henholdsvis liter. Nye Europeiske bensinkanner – UN (FN) merket og godkjent. Bensinkanne med tanktilkobling, ltr. Rommer liter , returnline for hindring av søl følger med.


Pris fra 11- Velg butikk for å se prisen . Original Yamaha bensintank med tankmåler og slangekobling. Smart bensindunk til montering på ATV. Av slagfast plast med bærehåndtak i toppen. Det er hull i midten av bensintanken så du kan feste den til din ATV med. SureCan bensinkanne på 1liter slipper du å bekymringen over bensinsøl.


Som privatperson du lagre totalt inntil liter bensin på egen eiendom. Du kan frakte inntil 2liter av gangen. Hver enkelt beholder må ikke romme mer enn. Jerry Can bensinkanne i rød plast. Disse tankene kan brukes som både bensintank og diesel tank.


Og at de gikk forbi et utsalg med disse kannene mandag 25. Har stående ca 4l spillolje på stk 200l fat som eg ikkje veit hvordan eg skal bli kvitt. Er det noen som har sett en liter bensinkanne til Yamaha som stod i bua med varmtvannsberederen?

Marius Lunde Savner denne. JERRYKANNE LITER , 41kr. Material, Cold Rolled Plate ( DC). Twenty Rapid Fuel Jug 20L.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg