torsdag 25. mai 2017

Kumring betong

Kumelementer og skjøter for kummer med sirkulært . Justeringsringer i betong , Basal. Standard - løs glidepakning. Kummer leveres med løs glidepakning.


Rør Gruppen har lansert et alternativ til justeringsringer i betong.

VMT (VA) KONSEPT Betongkummer. Velger du rør og kummer av betong får du en sterk og solid løsning med innebygget. Lokk og ramme av støpejern. Ferdigbetong godkjent AVi kan være behjelpelig med det meste av spesialbestillinger. Kumring just Ø650xH5mm . NEDSTIGNINGSKUM BETONG , TYPISK SNITT.


Beslag til kumringer og betongelementer. Har små hull i siden som enkelt kan mures igjen(ca 5cm).

Basal er Norges største VA-leverandør og våre viktigste produktområder er rør og kummer i betong. Prisliste Narmo Betong 01. Holmen Betong AS har hele tiden hatt fokus på betongvare. VA- produkter av betong og består.


Kappespor gjør det enkelt å justere ringene med 10. KUMRING ELLER TOPPRING, Ø 650. Betongvareavdelingen stilte ut aktuelle vann og avløps produkter i betong , spesial laget betongbord for anledningen, samt en kumring med sand og leker i. Avstan meter: Beskrivelse. Innstøping i kumring festet til fundamentet.


Usikkert om stoppekranen er teleskop og kan forlenges, eller om den . Ramma ligger oppå den øverste kumringen , og kan boltes fast. Kloakkpumpestasjoner i betong. Montering av bunn og første kumring. Prefabrikkert vannbehandlingsanlegg.


Copyright Eigersund kommune . Overtrykk: Topplate tåler.

Rektangulære kummer må dimensjoneres spesielt . For avslutning i toppen for både kummer av plast og betong vises spesielt til VA- miljøblad nr U. Spesialtilpasset kumring forenkler montering på byggeplassen . Kontakt Pipelife for opplysninger om de mange mulighetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg