onsdag 10. mai 2017

Innrede lite toalett

Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Det finnes ingen hovedregel for innredning av små bad. I små rom gjelder det å utnytte plassen. I dag finnes mange smarte. Effektive og budsjettvennlige møbler som egner seg for små bad.


Det kan være en utfordring å innrede et lite bad.

Få inspirasjon og gode tips til innredningen av små bad her i inspirasjonsrommet. Mangler du inspirasjon til hvordan du kan innrede et lite bad? Her finner du tips til hvordan du kan utnytte plassen og få rommet til å virke større. Når man innreder et lite bad gjelder det å utnytte arealet på best mulig måte.


Ledig plass over toalettet kan utnyttes til hyller eller skap. Er det knapt med plassen på ditt bad? Ja, så kan man ikke bare velge en hvilken som helst vask, eller et hvilket som helst toalett.


Det er jo ikke moro å ha stort og . På grunn av den ofte begrensede plass blir mange gjestetoalett og.

Med riktig innredning og passende produkter er det ofte mulig å gjennomføre dine ideer . Interiørarkitektene Helene Holm og Nina Hæg, som tidligere drev HAEG HOLM . Ikke minst, vi kaster mat . Kjøkkenet er lite , men med god ordenssans blir det oversiktlig og fint. Hege er opptatt av å innrede med ting med mening. Få god plass på et lite bad. Tenk minimalt når du innreder det lille badet.


Om du skal innrede et lite ba burde du begynne å tenke på hva du trenger å oppbevare på rommet. Her er løsningene og produktene som fungerer. Når du har begrenset med plass, må du . Uansett om du skal pusse opp, skifte toalett eller dusj eller bare gjøre små interiørmessige endringer, er det noen ting som . Men bruker du litt tid på planlegging, kan du gjøre et lite bad både praktisk og. La deg inspirere av feng shui for hvordan du best kan innrede et enkelt og . Innredning av et lite bad - tenk på dette.


Bare fordi badet er lite i kvadratmeter, så betyr det ikke at funksjon, oppbevaring eller stemningen behøver å bli lidende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg