fredag 12. mai 2017

Listverk profiler

Listverket har stor betydning for helheten i et rom. Derfor har vi lister for å dekke alle behov og gir deg mange muligheter når det kommer til å velge profil og . Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Enkelte lister er helt spesifikke i. Har du valgt riktige lister ?

Det er ferdig, men det mangler lister , sier mange som har pusset opp. Nå er det på tide å gjøre det ferdig. Ramme det inn med en bred og dekorativ list!


Lister er kronen på verket, og gjør rommet komplett og elegant. Taklistene kommer i mange ulike profiler og bredder. Jo større taklister du har desto mindre vil rommet virke.


Vi hjelper deg med valget av lister til ditt behov. Dørsettene leveres i flere profiler , både malt og ubehandlet. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom butikkene.

Velg byggevarehus for å se lagerstatus. Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk. I tillegg til standard profiler lager vi også spesielle profiler etter eget ønske. Dekorklosser fremhever listverket og gjør montering av listverk enklere. Profilerte fotlister finnes i mange dimensjoner og ulike profiler.


Fagprofil kan tilby et av Europas absolutt mest omfattende sortiment av lister og profiler for montering på alle typer gulvmaterialer. Vårt sortiment omfatter mer . Antall: Legg i handlekurv. Det finnes i dag et stort utvalg ulike lister tilpasset.


Profiler og dimensjoner matcher i stor grad utvalget til karmlist. Vi fører listverk fra Haave Listhøvleri og skaffes i eik, valnøtt, merbau og bøk, i mange profiler og dimensjoner. Fotografier, grafikk, mønster eller tekst på listverk. Kværner er et interiørprodukt som skal bidra til å understreke og fremheve.


Listene fås fra helt enkle uten profil til lister med utpreget profil. Lister brukes mye av leverandører av innredninger, både for boliger og alle andre typer bygninger. Lister og profiler brukes også ved montering av faste . Vi gjør oppmerksom på at prisene kan forandres litt og noen profiler vil være bestillingvare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg