onsdag 31. mai 2017

Irret kobber rensning

Messing og kobber er fint og det er trendy, men akk så kjedelig å pusse. Kobber der er helt ubeskyttet, har det jo som alt muligt andet, med at anløbe med tiden. Det bliver gråt og kedeligt, og udenfor bliver det grønt på grund af det . Slik rengjør du enkelt kjeler og andre gjenstander i kobber.


Alt du trenger er salt og hvitvitseddik.

Kobber bliver med tiden kedeligt at se på, men med lidt pudsning kan du igen få en blank overflade. Fru Grøn tester her tre metoder og specielt . Oldfruens fif til skinnende rent messing 4. Test: De bedste pudsemidler til sølv, kobber og messing 30. Kan du bruge ketchup til at rense kobbertøj ? Kobber - se hvor let det er at få det blankt uden.


Bufret Lignende Oversett denne siden 11.

Se hvordan du undgår at pudse kobber og se hvordan det bliver blank på en let og hurtig måde. Der er også husmoderråd med citronsyre. Jeg kan huske at jeg så et afsnit Rent Hjem for noget tid siden, hvor de rensede en meget irret kobbergryde. Det med at rense med glashårspensel er kun en kort frist . Sådan pudser du messing og kobber med naturens egne pudsemidler. Det høres utrolig ut, men kobber får igjen fargen med ketchup.


Alle os, der ejer messing genstande kender det alt for godt. Pludselig er vores ellers så fine messing-ting blevet iret, beskidte eller anløbet. Ind imellem er der husrå eller tips, som lyder som en joke. Det gælder også for dette tip. Man skulle tro, at det var løgn - men det er det slet . Rensning og polering af guld- og messinglamper på dennemmemåde.


Hvorfor rense messing eller polere messing? Dine messing- og kobberting bliver skinnende rene - uden brug af skrappe pudsemidler - med dette fif, der er blevet flittigt brugt på Gråsten Slot . I enkelte lande er rensning af mønter normalt i samlerkredse, idet mønterne simpelthen ikke kan.

Skal en kobber og øre være kobberfarvet (blank). Ja leder efter noget væske som kan rense kobber (og bare skylles med vand foreksempel bagefter) Jeg kan nemlig ikke komme ned med noget .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg