mandag 22. mai 2017

Volda kommune ferievikar

Helse- og omsorgssektoren har ledig svangerskapsvikariat for sjukepleiar på Kapteinstova todelt turnus med kvar helg. Sektor helse og omsorg treng vikarar til sjukeheimsavdelingar, heimetenestene, tenestene for funksjonshemma, kjøkken og tenesta for rus- og psykisk helse. Julehjelp, Butikkmedarbeider (deltid), Tilkallingsvikar og mer! Volda kommune har god offentleg pensjonsordning i KLP.


Søk etter Nav-jobber i Volda.

Barne-, ungdoms- og familieetaten - Volda. Lokalisert i byggefeltet Mosmarka i Ørsta kommune. Høgskulen i Volda Høgskulen i Volda er høgskulen for humaniora og samfunnsvitskap i Møre og Romsdal. Denne sida nyttar informasjonskapslar Trykk her . Gratis studentkino ved Volda filmteater tysdag 11.


Mangler: ferievikar Postliste - ssikt. Kort beskrivelse av kommunen og nettstedets funksjon.

Bufret Lignende Hjelp oss å teste! Har du lyst til å prøve ut en tidlig versjon av det nye stillingssøket til NAV? Gå til stillingssøket for å teste og gi oss tilbakemelding: . Ferievikar (Hjemmesykepleien, Dagsenter for eldre).


Til Stranda tek det min. Det er utlyst stillingar som ferievikar i pleie- og omsorgstenesta. Sande kommune treng også ferievikarar på teknisk eining for å halde vedlike . Temaet psykisk helse og rus engasjerte i styremøtet i Volda i dag.


Sunnmørsheimen ungdomsheim har . Einige om betaling for utskrivingsklare pasientar. Verksemda omfattar sjukehusa i Volda , Ålesun Molde og Kristiansund samt fleire omliggande institusjonar. VOLDA KOMMUNE Utvalg: Driftsstyret Møtestad: Møterom A, Volda.


Enkelttiltak søkt gjennom kommuner. Stordal kommune søkjer etter ein ferievikar (reinhald) i perioden 09. Oslo kommune Bydel Søndre Nordstrand.

Har sommerjobb i kommunen , begynte juni, lønningsdag er den 15. Får jeg lønn juli eller må jeg vente til august? Ledige stillinger Helse Møre og Romsdal, Her finner du alle ledige stillinger og jobber i Helse Møre og Romsdal. Direkte link til stillingsbeskrivelser og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg