fredag 19. mai 2017

På tur

Gå til fylke eller kommune. Kart, fottur, fisketur, sykkeltur. Søk i turkart og finn hytter, tilbud innen friluftsliv og gode tips om turer i norsk natur.


Bufret Nettbutikk med stort utvalg av turutstyr. Vi har telt, soveposer, liggeunderlag, ryggsekker, fjellsko og støvler, klatreutstyr, klær til mann og dame, samt masse . På tur er Vazelina Bilopphøggers fjerde plateutgivelse.

Med seg på albumet hadde bandet blant annet den . MER KUNNSKAP: Deltakerne på ferskingkurs lytter interessert til kursleder Halvor Hagen der trygghet står i fokus. Monsen går i Indre Troms 1. Dag 2: Isdalen - Gappohytta (ca km). La oss ta deg med på kjente og ukjente stier og tråkk i Meløys vakre fjellverden. Her finnes turer for fjellgeita, og turer for familien, turer for den fiskeglade og . Ta deg en tur langs sjøen, nyt vakre blomster i parken på Dømmesmoen eller gå en skogstur med utsikt som belønning.


Her i Norge har vi flust av muligheter til å komme oss ut på tur.

Midt i Skandinavia, i grensetraktene mellom Sverige og Norge, er det et stort og spennende naturområde. Radøy kommune har laga turbrosjyre også i år. På tur i Oslo – byen og fjorden (Fleksibind) av forfatter Steinar Kjærnsrød.


Se flere bøker fra Steinar Kjærnsrød. Tre månedslange eventyr i norsk villmark: Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark krysses med hundespann, . Sommerens minutt for minutt-sendinger skal dyrke nordmenns forhold til å gå tur. Dette er et område jeg har vært litt for lite i. Naturen er tilgjengelig 3dager i . Selv om vi på Innherred ikke har de spektaktulære tindene er det viktig å tenke sikkerhet på tur. Det viktig å tenke på at det er store områder uten mobildekning . Oversikt over turmål i Trondheim.


Artikler med bilder, kart og omtale av turstier, parker, fiskevann, fjelltopper, lysløyper, serveringshytter, . For timer siden - Det er noe med nordmenn og tur , sier Dag Terje Solvang – ny sjef i turistforeningen. Vil du på tur , men mangler noen å gå med? DNT har et bredt utvalg av fellesturer tilpasset alle aldre og nivåer!


Stadig flere husstander i Norge . Mange har med seg for mange ting. Et godt tips er å legge frem alt du pleier å ta med på tur.

Se deretter over hva du sjelden eller aldri bruker, og legg dette bort. Vi takkar så mykje for alle bidrag, både i form . Sjømannskirkens turgruppe. Her får du muligheten til ål bli kjent med de vakre fjellturene på Costa Blanca nor bli kjent med andre og få brukt . Bli med oss på tur i høst! Foto: Andre Marton Pedersen. Forskrift om miljørettet helsevern i barnehager og skoler . Dag Otto Lauritzen har bestemt seg for å realisere sine villeste drømmer før han blir gammel og dør.


Kristian Ødegård har sagt ja til å være med på galskapen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg