tirsdag 16. mai 2017

E24 valuta

Les siste nyheter om Valuta. Valutakartet visualiserer vekslingskurser mot den norske krone. Bruk kartet for å se de siste kursendringene, feriekostnader, anbefalt tipsing, reiserå været, Big.


Alt innhold er opphavsrettslig . Norges største nettavis for økonomi og næringsliv. Seniorøkonom Kjetil Martinsen i Swedbank påpeker at det er vanskelig å si fra uke til uke hvorfor valutakurser flytter på seg, men sier han .

Egir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med . Alle økonominyhetene på ett sted. E) Publisert: 11:- 24. Men også utviklingen i vårt nabolands valuta bidrar til å trekke kronen opp . Valutakrisen i Tyrkia forverres, og liraen stuper til rekordlavt nivå. På det meste var liraen ned rundt prosent mot dollaren fredag formiddag. Kronen svekkes betydelig mot både euro og dollar tirsdag.


Nå setter valutastrateg forventningen om en sterkere krone på vent. Det internasjonale pengefondet faller verdien av Argentinas valuta ,.

Landets valuta stupte på det meste 1prosent og europeiske bankaksjer faller, etter meldinger om at Den europeiske sentralbanken . En svak norsk krone gjør utenlandske artister dyrere. Norske festivaler kjøper utenlandsk valuta for å minske risikoen for tap. Element er det eneste seriøse selskapet.


I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pun så er . Den sørkoreanske kryptobørsen Bithumb forteller at virtuell valuta for . Bruk vår enkle valutakalkulator til å undersøke valutakursen før du reiser. Sjekk kursen på dollar, pun euro, baht og mange andre valutaer. Skriv inn det beløpet du ønsker å veksle, og fyll ut hvilken valuta du veksler fra og til. Kalkulatoren benytter valutakurser levert av DnB Markets. Jeg skal ikke påstå at alt det . Valutakursene til Norges Bank er midtkurser, det vil si midtpunktet mellom kjøps- og salgskursen i interbankmarkedet på et gitt tidspunkt.


Her finner du oversikt over dagens og historiske valutakurser , samt NIDR overnight renter og dag-til-dag markedsrente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg