mandag 15. mai 2017

Dusjslange med hode

Dusjslange i forkrommet metall. Forsterket dusjslange av plast. Spesialutformet hode med ekstra håndtak. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


PVC-slange med forkrommet, rustfri metallspiral.

Duxa Como trippel dusjkurv. Genialt å lage noe slikt, umulig å skru. Grohe Rotaflex dusjslange av metall Krom. Har dusjhodet og dusjslangen sett bedre dager, anbefaler vi dette prisgunstige settet.


Pakken inneholder dusjhode. Du skrur da bare av hodet med hendene og rengjør med en gammel tannbørste. MAXBO har dusjutstyr og tilbehør som dusjhode, dusjslange , bunnlist med mer.

Kjøp på nett eller i butikk. Sørg for at hele dusjslangen og dusjhodet blir fylt med denne blandingen, og la det stå . Forsøk først å skru over gangen mellom håndtaket og slangen hardt igjen. Hjelper ikke det, skrur du dusj- håndtaket helt av. De fleste vasker dusjsonen eller dusjkabinettet regelmessig, men rengjør du noen gang dusjhodet og slangen?


Spring Stretchy, elastisk dusjslange i forkrommet messing. Bufret Lite brukt pga mye reiser. Se bildene, alt i en pose, er som nytt. Hans Grohe Metaflex C dusjslange 200cm Tekniske egenskaper: - Kunststoffslange med spiralvikling - Rengjøringsvennlig overflate . Glider til dusjstang mm.


Tilgjengelig i butikker . Et slikt dusjsett finner du. Varmtvannsrørene er utstyrt med sirkulasjonsledning som sirkulerer med graders vann. Legionella bakterier kan ikke leve over grader . Et komplett dusjgarnityr består av dusjstang, dusjhode, dusjslange , glider som kan heve og senke dusjhodet og eventuelt med såpekopp. Spyl ut klorrester og løsnet slam .

Så sa han at om jeg ikke var fornøyd så måtte jeg kjøpe ny dusjslange og hode etc. Men idag røk altså den gamle dusjslangen og nå lurer jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg