torsdag 11. mai 2017

Tett industriarmatur

Industriarmatur IPIndyLED a- collection. Gjennomgangskobling 5x5mmmed . Futurix er et tett industriarmatur med IPfor bruk i tøffe miljøer. Tett industriarmatur med LED lysplate. Armaturhus i forsterket polykarbonat for å tåle de mer krevende oppgavene.


Avdekning i opal polykarbonat.

Den elektroniske ballasten gir rask . En LED industriarmatur med gjennomgangskobling, hurtigkoblinger, rustfrie skjerm- og festeklips i IP65. Konstruert for tøffe miljøer. Betalings- og leveringsvilkår. En tett industriarmatur for utsatte og kalde miljøer. Raptor er en unik og tett industriarmatur for bruk i garasjer, boder, tekniske rom, heissjakter og andre underliggende rom.


Med sin unike endetilkobling, . Sprutsikker universalarmatur for interiør og industri.

Alf – tett industriarmatur IP65. INDUSTRIARMATUR IPOG IPs. Montasjevennlig, energieffektiv, robust og tett industriarmatur. Armaturkroppen er laget av polykarbonat for å . CE LED DIM ikmounting_ld_surface_celing-2. Høykvalitets industriarmatur for kjemiske miljøer.


Dette er en tett og robust armatur med høy IP gra som gjør at den kan brukes i utsatte miljøer som . Lagerstatus: Bestillingsvare 2-dager. Her kan leverandører og prosjektledere finne alle . Nedhengt industriarmatur IPmed aluminium reflektor og glass. Solar Light AQUAFLED IPIP65-LED-armatur.


Elektronisk forkobling, forkobling uten dimming. Polykarbonat i armaturhus og skjerm, klips i rustfritt. Storm er et tett industriarmatur med LED lysplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg