tirsdag 23. mai 2017

Dobørste stål

Alt du trenger av baderomstilbehør finner du hos JYSK. Vi har et stort utvalg toalettbørster og pedalbøtter i forskjellige materialer. Toalettbørste Scandinavia Bathroom Stål. Vær den første til å skrive en omtale. TOALETTBØRSTE FOR GULV RUSTFRITT STÅL.


HER YNGLER BAKTERIENE: Dobørster som står i en skål på denne. Selv har hun et toalettbørste i rustfritt stål , og skifter ut kostehodet når . Ting fører toalettbørster og har et stort utvalg andre baderomsartikler. Se Baderomstilbehør og finn et stort sortiment fra Nova på BilligVVS.


Tid igjen av kampanjeprisen: pris etter kampanje. KONTINENTAL toalettbørste Stål Sølv. Se mer produktinformasjon. Hos oss finner du flere typer toalettbørster.


Vi har alt fra den mest vanlige modellen i plast til modeller med mer påkostet design og materiale som . En skikkelig god dobørste. SmedboOutline Lite 6toalettbørste. Produktdimensjoner (mm): 380x120x143. Pulverlakkert stål , rustfritt stål , silikone, plastik. Jeg er lei av å bytte ut dobørsten hver måned ford den ruster, og da ser det bare ekkelt ut.


Du kan velge en toalettbørste med knallfarge, eller du kan ta en mer klassisk i børstet eller blankt stål. Liker du mer sprell, kan du velge den morsomme og unike . Hygeenisk og prktisk holder til oppbevaring av børsten. Tekniske data: Vekt: 4Kg. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Profile toalettbørste fra Brabantia er en allsidig dobørste som kan monteres på . Vakker og designformet toalettbørste fra Alessi.


Designet av Piero Lissoni. Dette er for de som liker design på badet og det er flere produkter . Birillo toalettbørste fra Alessi, designet av Piero Lissoni. En flott toalettbørste i rustfritt stål med håndtak i grå PMMA plast. Veggnisje med toalettbørste og holder . Pedalbøtte med innvendig og uttakbar plastbøtte. Lokk, hank og pedal i rustfritt stål.


Vipp er dansk design på sitt beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg