torsdag 25. mai 2017

Hvordan samle regnvann

Jeg tenker da på å samle opp regnvann , for å kunne bruke det til hagevanning, bilvask og i dassen. Det er vel ikke noe annet man vil bruke . Cisterner i hardplast for oppsamling av regnvann. Oppsamling av regnvann er mange steder den eneste realistiske måten å skaffe seg brukbart vann på.


Vanligvis samles vannet i cisterner . Her har vi samlet noen tips og råd for hvordan du som huseier kan.

Samle opp regnvannet i en tønne og bruk det til hagevanning senere. Bortsett fra vanning med vann fra springen, som kan være svært kostbart i det lange løp, er det et billigere alternativ: samle regnvann og bruk det på en . Planter er veldig glad i regnvann. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om . Selv om folk samler vann i bøtter, har de også blitt frarådet å høste vann i. Fra tønnen etableres overløp til . Det betyr at de eier grunnvannet og dermed også innsiget til grunnvann. En som bor litt oppe i en dal kan dermed ikke lenger samle regnvann uten at det går ut .

Samler du regnvann til hagen i tønner? Ha alltid lokk på tønnene! Jeg hadde ikke det, og det holdt på å gå galt. Sikkert et teit spørsmål, men er for en periode nødt til å samle vann fra. Men hvordan kan det være tungvint å kjøpe vann i butikken?


Information on the environment for those involved in developing, adopting, implementing and evaluating environmental policy, and also the general public. Her er tre alternativer for deg som ikke har innlagt vann på hytta. Den beskriver informasjonen vi samler inn om våre lesere og hvordan vi forvalter. Et annet alternativ er å samle regnvann i sisterner (oppsamlingstank).


Vi samler regnvann som vi vanner med. Den tenkte jeg var fin til å samle vannet i, så jeg skjærte av toppen. Svært mange hytteeiere i Sandnes har lagt inn vann i hyttene sine uten lov.


De som samler takvann og regnvann , risikerer å få blant annet . Denne artikkelen avslører hvordan du best kan bruke vann i hagen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg