torsdag 18. mai 2017

Kjøkken i eik

Eksklusivt eikekjøkken i kontinental design. Klassiske speilfronter med ramtre og profilert fylling som gir dybdevirkning og skyggespill. Rustikk og landlig kjøkkenmodell i heltre eik. Front med enkel ramme og slett fylling gjør at du kan variere uttrykket på kjøkkenet fra det helt moderne til det . Finn kjøkkeninspirasjon hos .

Edel er en modellserie som stråler av nostalgi, romantikk og bestemors kjøkken. Derfor går vi all in og leverer skap og fronter som er produsert med et synlig tre -look både innvendig utvendig når du velger et kjøkken i eik. Drømmekjøkken i eik , røkt eik , bambus, valnøtt og ask.


Napoli Basic Eik er et lyst og innbydende kjøkken med slitestærke lamint dører med trækanter i eik. Tresorten eik er blant våre favoritter. Her ser du et komplett nytt og skreddersydd kjøkken i eik laget etter spesialbestilling fra privatkunde.


Er du på utkikk etter et trendy kjøkken i en moderne design til ditt nye kvalitetskjøkken?

Kjøkken innredning i Eik Sjokolade Patinert - Type 011. Vitrineglass gratis, kommer i andre mønster. Opplev Nordic Kitchen Design. Trenger du nytt kjøkken , bad eller garderobe? Oppgraderer med superflotte treskuffer i nordisk design.


Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg . Norema kjøkken Radius Eik er et eksklusivt heltre eikekjøkken der dør- og skuffefronter har mykt avrundet kantprofil. Tekniske og funksjonelle egenskaper i. IKEA - METO Kjøkken , Ekestad eik , , MAXIMERA skuff ruller mykt, kan trekkes helt ut og har innebygde dempere, slik at den lukkes sakte, mykt og stille. Tidløs Hvit er en klassisk front med en landlig utndertone.


Dette er kjøkkenet for de som vil ha et klassisk kjøkken med karakter. Benkeplater i eik og nostalgiske . Kombidesign kan være svært effektfull.

Grå og sorte kjøkken blir stadig mer populært, her representert ved Amfi Eik. Folk velger mindre hvitt, hvis de da ikke går for tofarget kjøkken. Hos uno form kan du få det klassiske C-Series- kjøkkenet i eksklusiv, massiv eik designet av Arne Munch.


Se flotte bilder av kjøkkenet her. Eik Horisont er vårt populære kjøkken i en stram, vakker og moderne stil. Modellen har finerte fronter med liggende retning, noe som skaper lange, stilrene og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg