mandag 8. mai 2017

Pipenøkkel firkant

PIPENØKKEL FIRKANT 25V-17. Bli den første som omtaler dette produktet. Nøkkelvidde mm (mm) 1 Lengde (mm) 175. Byggmakker har et bredt utvalg av pipenøkler og pipenøkkelsett. Handle enkelt på nett - hent i butikk.


Trenger en 8mm firkant for å løsne oljepluggen på bilen.

Kjøpte igår Biltemas universalverktøy for slike skruer, grovt støpejern, med firkanter. Snickare, mekaniker och hemmafixare - alla hittar prisvärda verktyg som hammare, mejslar och hylsnyckelsatser på Biltema. Trodde det var utvendig firkant :). Man får lett tak i riktig pipe til den pluggen der, men er litt tungvint når du er privat person og trenger stk. Trangt, har ikke lyst til å bruke vanlig . En venninne sendte oss en video med en smart pipe , som skulle kunne.


Det er ikke sikkert denne varen passer din bil. Lagerstatus: Bestillingsvare.

Innvendig sekskant superlock funksjon i firkant for bedre feste til skralle. Innehold: stk twistpiper. Tolvkantpipe med avrundete hjørner. Innsatser med utvendig firkant - Art.


Skaft-Ø mm for bruk av sekskant- pipenøkkel -innsatser med ½ og ¾ feste for innvendig firkant. Med mm pipenøkkel (i henhold til ny ISO-standard M 22). Lange piper for utstående gjengebolter. Magnetisk bitsholder - enkelt å skifte b. Låsskilt for trekant og firkant pipe nøkkel og for.


Forlengelse, pipenøkkel. Drivside (profil), firkant. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Bosch slagpipesett deler. Bestill Cyclus Fil Firkant Med PVC Håndtak på nett raskt og til en lav kostnad.


Den største offisielle Cyclus Toolsforhandler - Hollandbikeshop. Produsert i krom vanadium stål, med meget slitesterk, satin finish. Verktøy i industrikvalitet.

Frie hjørner i firkant sikrer en lett og smidig tilkobling av skrallenøkkel. Pipenøkkel adapter til skrutrekker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg