mandag 8. mai 2017

Zink tak

Mose på taket gir ofte problem med tette takrenner og avløp! Mosefjerning kan være risikabelt og arbeidskrevende! Kobber har lengere levetid enn zink.


Derfor har det også vært forbeholdt de få. Stående båndtekking i forpatinert blå grå Rhein Zink. Zink tak blir noke dyrare ja.


Litt i forhold til underlaget og, da du ikkje kan legge Zinktekkinga på alt muleg. Platetak Mosebeslag - Zink. Papptak Mosebeslag - Zink.


Zinktakrenne tåler alle typer klimaforhold og gir et uttrykk som signaliserer kvalitet og skaper et godt helhetsinntrykk. Har du et tak som det stadig drysser blader, barnåler eller andre organiske stoffer over? Da har du ganske sikkert også en del mose på taket , . Produktprogrammet omfatter plater, coil, takrennesystemer og unike tak - og fasadeelementer.


Dette skaper mistillit til sink som et byggemateriale, og det er meget . Diverse beslag i zink og lakkert aluminium. Omtekking av tak til båndtekking med titanzink. RHEINZINK er et naturlig materi- ale som alltid har oppfylt dagens.


Sinkprimeren gir en beskyttelse som . Båndtekking på tak og beslagsarbeid i Tombak, interiørarbeid i sort stål og oxidert kobber. Rehabilitering av tak , båndtekking i valseblank zink. Enkel åpning av tak med hydraulikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg