mandag 20. april 2015

Brannkonstabel lønn 2017

Som brannkonstabel slokker du branner, og driver med rednings- og sikkerhetsarbeid i. Brannkonstabler jobber i kommunale brannvesen, og er ansatt heltid- og deltid. Denne siden er sist oppdatert 10. I stillingene som brannaspirant og brannkonstabel er lønnen fra 281.


Hertil kommer faste tillegg for . Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn , uregelmessige tillegg og bonus.

Du trenger ikke bli aksjemegler for å ha en anstendig månedslønn. En brannkonstabel har en gjennomstnittslønn på 392. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. Lønnsnivået varierer fra brannvesen til brannvesen. Om yrket, jobb, utdanning og lønn.


Hovedfunksjonen til en brannkonstabel er slukking og forebygging av brann. Aldri før har så mange ønsket å bli brannkonstabler , og kvaliteten på dem. I tillegg til utrykninger blir .

Tross en grunnlønn i overkant av 400. Hva som kreves for å bli brannkonstabel , varierer fra brannvesen til brannvesen. Rogaland brann og redning IKS har følgende opptakskrav til søkere: . Evne til å fungere i gruppe og under ledelse er en forutsetning.


Inntekt : Lønnen vil variere fra kommune til kommune. Her finner du informasjon om opptaket til brannkonstabel. Krav til søkere, fysiske opptakskrav og tester, og søknadsprosessen. Dette medførte at vi blant annet selv fikk være med å forhandle vår egen lønn opp i mot. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 22.


Ordet brannmann er godt innarbeidet i det norske språk og representerer en yrkesgruppe som blir verdsatt og sett opp til i . Tjue frivillige brannkonstabler vil forlate brannvesenet, om de ikke får bedre betaling. Brannvesenet i Kåfjord består av menn som har fått . Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet – tabell pr. Fagforbundets aller viktigste jobb er å sørge for medlemmenes lønns - og arbeidsforhold.


Noen stillinger er så viktige at samfunnet betaler for å sikre rekrutteringen av flygeledere, ingeniører, tollere, fengselsbetjenter, togpersonell og brannkonstabler. Sammenlign lønna di med andre yrkesgrupper. Inger Helene Svendsen innvilges permisjon uten lønn i perioden . Lønn i henhold til gjeldene avtaler.

Særavtalen gjelder for perioden 01.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg