fredag 24. april 2015

Internasjonalt førerkort albania

Internasjonalt førerkort er fortsatt nødvendig hvis du skal kjøre bil i enkelte land i Europa. Du får internasjonal førerkort hos NAF. Et internasjonalt førerkort er en oversettelse av ditt norske førerkort.


Alt etter hvor du skal kjøre bil, kan det være påkrev eventuelt anbefalt, at du har med deg et . Innenfor EU er ikke internasjonalt førerkort obligatorisk.

Jeg leser at veivesnet, NAF, KNA fortsatt selger dette og sier de anbefaler kjøp, særlig utenfor EU. Mange selger dette produktet som egentlig er unødvendig. KAN BLI STRESS: Med internasjonalt førerkort har man en. I tillegg anbefales det å ha dette . Russlan Albania og Moldova er de landene i Europa hvor det er påkrevd med internasjonalt førerkort.


Les mer her om hva det egentlig vil si å ha et slikt førerkort. Du trenger internasjonalt førerkort for å kjøre i Albania.

Hvis du skal kjøre i fjellområdene, anbefales det å velge en bil med firehjulstrekk. Det internasjonale førerkortet er en oversettelse av ditt norske førerkort. Skal du kjøre i land utenfor EØS-området, kan det være nødvendig at du skaffer deg et internasjonalt førerkort i tillegg til ditt nasjonale førerkort. Utenlandske leietakere må ha et internasjonalt førerkort.


Du kan komme ut for situasjoner hvor det å ha med det internasjonale førerkortet letter . Det kreves internasjonalt førerkort i Moldova, Russland og Tyrkia, men. Albania , Bosnia-Hercegovina, Hviterusslan Makedonia, Moldova, . Fint om jeg kan bruke SAS Amex. Reiser i midten av august. Hva med internasjonalt førerkort , er dette egentlig nødvendig?


Dette dokumentet er fortsatt nødvendig hvis du skal kjøre bil enkelte land i Europa. Noen utleiere krever også et internasjonalt førerkort (utover ditt nasjonale). Det er obligatorisk med sikkerhetsbelte for alle i bilen.


Vi anbefaler at alle barn under . Pass også på å ha med internasjonalt skademeldingsskjema i hanskerommet. Tryg: Tyrkia, Serbia, Makedonia, Albania ,.

Det anbefales også å ha internasjonalt førerkort hvis en skal kjøre bil i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg