onsdag 8. april 2015

Tilkobling toalett

All tilkobling av elementer på baderommet, krever tilpasning av rør og avløpsdeler. Vi tilbyr derfor et stort utvalg av rør- og avløpsdeler til ditt baderom. VIDEO: Skal man ha nytt toalett , kan man saktens montere det selv – her viser fagmannen hvordan. Vi viser deg hvordan du skifter et toalett eller monterer et vegghengt toalett , og gir deg veiledning til hvordan du blant annet sjekker om toalettet ditt lekker.


WC- tilkobling er ment som overgang fra 1mm PVC-, PP-, MA-rør med muffe eller den glatte enden. Tilkoblingen passer også i stuss som er 1mm .

Et nytt toalett kan gjøre underverker på et baderom, og du kan bytte det ut selv. Her viser vi deg hvordan du selv bytter ut toalettet. Vegghengt kverntoalett med tilkobling for servant. Pumper vekk avløpsvann fra både toalettet og servanten. Alt er integrert i selve porselenet.


Her finner du alt av tilbehør til ditt toalett. Klosettrenser svupper Ømm. Purus tilbyr alt fra standardutløp til problemløser for spesielle tilkoblinger av WC.


Sortimentet består av mansjetter for alt fra Ø mm plastrør til.

For tilkobling mellom toalett og avløp. Med gummitetning mot avløpsrør og toalett for luktfri installasjon. På toalettet er det en rørstuss som stikker ut med utvendige mål på ca.


Les om luktfritt toalett hos Bademiljø. Geberit DuoFresh er en innbyggingssisterne for vegghengt toalett med. Toalettmodulen krever elektrisk tilkobling.


Universal PP-bend som passer alle standard gulvmonterte toalett med P-lås og. Sanicompakt toalett m pumpe. WC mansjett for lufttett og luktfri tilkobling og tetting mellom toalettet og avløpsrøret. Pos monteres ved toalett. WC-mansjett for tilkobling til toalett.


Vårt vanlige stående toalett , vannklosett renner. Har selv diagnostisert at det er innløpsventilen som er gåen. Det hjelper ikke å bøye på . Fest rød ledning til L på bryteren og blå led- ning til på bryteren.


Kappes til riktig lengde 2. Globo 4ALL vegghengt sort matt toalett. Lekkert og tidløst design som passer godt inn der du ønsker det lille ekstra.

Geberit innbyggingsissterner har et ytterrør for vanntilkobling til Geberit AquaClean toaletter. Hibas tilbyr også serviceavtale på disse under utleie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg