onsdag 1. april 2015

Layzspa kjemikalier

Vi sender med gratis filter, LED undervannslys med fjernkontroll og Bluetooth . Fyll opp badet med vann fra din hageslange, tilsett kjemikalier og la badet varmes opp til ønsket temperatur. Har byttet vann kun ganger siden mai, ellers har kjemikaliene gjort det de skal. Tilsett aldri vann i kjemikalier. Klortablett flyteenhet ( kjemikalier bestilles separat, det skal ikke benyttes klor i pulverform).


Spa badet mitt er helt ute å kjøre med tanke på kjemikalier.

Reviews of Lay - z - spa oppblåsbart massasjebad Ikke kjøp! Vi har kjøpt et lay - z - spa Tahiti, men det er ikke med noen kjemikalier. Da har vi igjen fått inn et parti med dette meget enkle og geniale oppblåsbare spa badet for 4-personer. Badet leveres komplett med alt utstyr.


Lay - Z - Spa boblebad massasjesystem med 1dyser. Oppblåsbar Massasjebad på Tilbud. Sett opp ditt eget utendørs massasjebad på 10. Moritz AirJet er et oppblåsbart spabad for 5-personer.

Bestways bærbare og oppblåsbare spabad gjør det enklere enn noen gang å nyte masserende luftbobler og opptil 40-graders vann. VIKTIG: Før du tilsetter kjemikalier til justering av PH må du balansere den totale. Lay Z - Spa med AirJet og HydroJet Pro massagesystem, integreret Clear Soft. Vannet er overmettet med kjemikalier. La så massasjebadet kjøre sin normale filtreringsprosess.


Test vannet igjen etter 24 . Handle raskt og enkelt med hjemlevering til . Vedlikehold av utendørs spabad og swimspa er veldig viktig for å. Flytende kjemikalier er ikke stabile på samme måte som de faste, og de er. Viktig: la eventuell bobleduk (thermoduk) være av bassenget -5 . SWT SPA set helt uten klor inneholder SWT Science Water Treatment, SWT. Bland aldri med andre kjemikalier ! Ikke la stoffet komme ned i grunnvannet, i vassdrag eller i kloakken.


Basseng Rengjøring Robot og Kjemikalier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg