tirsdag 21. april 2015

Håndvaskesangen

Barna bør lære at alle bør vaske hendene før vi spiser, etter at vi har vært på do og etter at vi har vært ute. Håndvasken bør vare i minst sekunder. Kan det gjemme seg bakterier der det fortsatt er maling?


Lær barna håndvaskesangen. Se video av barn som synger den nye håndvaskesangen.

Fargelegge virus og bakterier. Her finner du ferdiglagde . Vi oppfordrer dere foreldre til å gjøre det selv også. Andre kommuner og barnehager kan benytte idé og opplegg. Lese bøker og fortellinger om Kanin og Pinnsvin(Vennskap).


Prosjekt reine hender er i gang. Syng gjerne håndvaskesangen med barna heime også☺ Vi håper at vi får tak i egg til rugemaskina i løpet av denne mnd.

Denne videoen er en del av et undervisningsopplegg for barnehagebarn. Håndhygiene, enten med håndvask eller med hånddesinfeksjon, er det enkleste og mest effektive tiltaket vi. Slik vasker du hendene med såpe og vann. Samme ti som det tager at vaske hænderne grundigt. VIDSTE DU: God håndhygiejne er det . HÅNDVASKESANGEN –. Me song håndvaskesangen til ho, og den tykte ho var kjempefin.


Kvifor er det mest bakteriar mellom fingrane? Dei gøymer seg, forklarer borna i Lonevåg barnehage. Uke Vi fortsetter fokuset vårt med. Vi synger håndvaskesangen.


Og hænderne skal skrubbes godt. Men husk den frække tommeltot. For ellers smitter tussen dig. Hvis altså den kan finde vej.

Vaske hænder, vaske hænder. Tællespil som tager udgangspunkt i historierne. Barnehagebarna synger blant annet en egen håndvaskesang og fargelegger bilder av de skumle bakteriene som fins på hender som ikke er rene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg