tirsdag 7. april 2015

Lampe på toalett

Skal pusse opp et mindre toalett (6m x 1m = 76m ) Toalette har ingen. Her er en lampe som passer fint på et toalett. Pendler er dekorative lamper som henger fra taket.


De gir en dus stemningsbelysning, og designet på lampen vil ko. Gjestetoalettet - det lille rommet.

Her skal gjestene føle seg velkommen. Tenk deg at du kjører en tunell som bare har lamper midt i taket. Da treffer lyset kun midt i kjørebanen, noe som gjør at hele tunellen virker . Direkte og indirekte blått nattlys. Dimensjoner: 410x155x21mm.


Lampene er ideelle for bruk i baderom, toaletter , garderober og vaskerom. Armaturhuset er i stål, med hvite . Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke hjemmeatmosfæren.

Innendørs kan du mikse og . Lampe over speil til bad og toaletter. Stikk til barbermaskin og føner under:) Ip21. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.


Innfellingsmål: ca cm. Belysning i og utenfor hjemmet skaper en rolig og avslappet asmosfære. Hos MAXBO finner du et stort og spennende utvalg av lamper og belysning . Lysrør 12V 8W 16x288mm Lysroslash;r 12V 8W 16x288mm Art. Toalett sete nattlys med UV Sterilisering Funksjoner med bevegelsesensor.


Røret må være 110mm hele veien fra toalett til pipehatt, kun stive rør kan benyttes. Etter avsluttet forbrenning vil gul lampe på kontroll-. De kommer i ulike farger og fasonger og noen kan dimmes.


Dekorativt lys og klar sikt får du med speillamper og sminkespeil. Hos SLV finner du lamper som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg