torsdag 23. april 2015

Myggnetting vindu rullegardin

Insektsnett rullegardin for vindu. Erstatningsartikler, reservedeler og . Myggfritt leverer stilige, enkle rullegardiner og nettingdører som beskytter mot mygg og. Vinduer og dører kan heretter stå åpne dag og natt om du vil, uten at . Myggfelle corensepatron mosquito magnet.


Rullegardin med insektnett.

Plissé med insektnett til dør og vindu. Fast ramme med insektnett for både vinduer og dører. Magnetisk insektnett til vinduer. Høyde og bredde kan justeres.


De varme sommermånedene er fantastiske, og det å kunne la dører og vinduer stå . Her har du en rullegardin -løsning som ser ut til å fungere uendelig mye. Med fastmontert myggnetting trenger du ikke plages lengre. Du kan derimot nyte sene sommerkvelder eller få god nattesøvn med vinduer på vidt gap!

Det er egentlig sunt å ha åpent vinduet på soverommet om natten. Med strålende sol og høytemperatur i flere steder av landet blir det fort varme . Denne svært slitesterke myggnettingen er tilpasset bruk i vindu. Den spennes opp ved hjelp av den medfølgende aluminiumsrammen. Vi produserer og leverer myggnetting måltilpasset dine vinduer.


Spesialutviklet med sideskinner og bunnlist med børster - ugjennomtrengelig for insektene. Myggnetting vindu rullegardin , inklusive. Genial insektsskjerming til dør og vindu. Fungerer på samme måte som et rullegardin. Holder mygg og insekter ute når du lufter.


Levers både som dør, som lukket rullegardin eller i avtagbar utendig ramme. Leveres som standard med hvitlakkerte profiler. Duken er finmasket PVC-duk i grå . Reservedeler sett rullegardin myggnett S- Passer Seitz S5. Vi har Dometic Seitz tilbehør og reservedeler som f. Med VELUX insektnett kan du nyte frisk luft – uten insekter.


Nettet er enkelt å betjene og passer til alle VELUX takvinduer.

Utvendig rullegardin med myggnetting. Sjekk hvordan du måler riktig vindu for å få blinde til å passe perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg