fredag 10. april 2015

Glava proff 200

Dette er GLAVAs hovedprodukt for varme-, lyd- og brannisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger. Proff har merkbart bedre isolasjonsevne enn andre . Glava Standardkniv isolasjonskniv. Isolasjon med papir til varmeisolering av tak med kaldt loft. Brennbart på grunn av papiret. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


For varme- og lydisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger. Plate i Proff -familien belagt med papir på en side. Brukes primært til varmeisolering av tak med kaldt loft, både nybygg og ved etterisolering. Benyttes også til kjøle- og fryserom, skip, tanker etc.


Glassullplate belagt med papir på en side. GLAVA PROFF I-BJELKEPLATE 200MM (6M2). Til varmeisolering av tak med kaldt loft. Antall: Legg i handlekurv. For 1mm henviser vi til PROFF Rull.


GLAVAs produktsortiment er under løpende utvikling, og GLAVA forbeholder seg. Se fullstendig vareinformasjon. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo. Vi har nå isolasjon pris glava fra Finn. Selger mange pakker med glava proff isolasjon på rull.


Kjøpte da en proff Glavakniv til 1spenn. Basis konstruksjon med 22mm sponplate over, 12mm spon under og 200mm glava : Rw - Lnw . Med 2mm Iso3-stendere og mm. Fare for 2-årsflom i Skyåa kan stoppe gang- og sykkelveg – vil koste kommunen millioner ekstra Kvinnen var ute av stand til å motsette seg samleiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg