fredag 10. april 2015

Inr arc dusjvegg

Det bredeste utvalget av premium dusjvegger og dusjhjørner i varianter. Med ARC dusjvegger bygger du følelsen på de store glassflatene og de vakre beslagene i blankpolert krom. Den fine glassfølelsen gir baderommet en herlig . Ofte finnes det en gitt plassering av en dusjvegg – i et av hjørnene, i en nisje eller på et badekar. Her finner du riktig dusjvegg !

En majestetisk løsning med plass til to. En dusjvegg for det større badet. Måltilpasses kostnadsfritt . Produktnummer: ARC MODELL 4 KLAR, . ARC dusjhjørne leveres uten tetninglist mot gulv som stanadard.


Dørene kan snus - velg selv hvilken dør som skal henge til venstre eller . NYHET: ARC MODELL på standardmål! Hullgrep Kvadrat inngår som standar i samme overflate .

Den faste veggen gjør ARC Modell 13 . Du kan bruke valgmulighetene for å filtrere produktene i oversikten slik at du kun ser de. De tykke glassene som er karakteristisk for hele Arc serien kommer virkelig til sin rett i dette minimalistiske . Det mm tykke glasset som er karakteristisk for hele ARC -serien, kommer virkelig til sin . ARC STANDARDMÅL x 100. En innsvingbare dør og en fast vegg. INR Arc Modell klarglass med haandtak. Hos oss får du det spesialtilpasset alt sammen.


Et svært pent og stilrent dusjhjørne uten unødvendige detaljer. Limited edition i polert messing til baderomsinnredning fra INR og Aspen. Jeg ser etter et dushjørne ala modellen arc fra inr.


Dette er akkurat hva jeg trenger, hver . ARC Front er en blandebatterivegg med skult opplegg for blandebatteri. Hvorfor baderomsinnredning fra INR ? INR Baderomsinnredning, dusj og øvrige produkter til baderom holder . Dusjvegger og blandebatterivegg.

På alle dusjvegger i seriene TRAC, SYNC, ARC , EPIC og LINC gir vi år garanti mot alle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg