torsdag 30. april 2015

Tek17 pdf

Klikk på lenkene under for å laste ned veiledningen. Denne versjonen er oppdatert 05. Vil du laste ned eller skrive ut hele veiledningen? Hele veiledningen kan lastes ned i pdf -versjon her. Bestemmelsen om plassering mv.


Last ned Informasjonsark 3. Vedovner fra Riksantikvaren her ( pdf ). TEK Forskrift om tekniske krav til byggverk. Her finner man preaksepterte ytelser, som dokumenterer at man har oppfylt . I TEKer krav fjernet, lempet og forenklet. Oversikt de største og viktigste endringene mtp . Med TEKser vi et tydelig skifte, hvor myndighetene fraskriver seg og overfører ansvaret for grunnleggende. TEKinnfører snurektangel som et alternativ til snusirkel i boliger som har krav om tilgjengelighet. Snurektangelet skal minst ha målene 3. Direktoratet for byggkvalitet, ref.


Vedlegg til høringsnotatet 10. Forskriftsspeil TEKTEKForskriftsspeilet viser gjeldende bestemmelser . PDF , TEK-brannvarsling næring, (2kbyte). Her finner du et sammendrag av TEK-for brannvarsling for forskjellige næringsbygg, skoler, barnehager og . Ordlyd må derfor sjekkes opp mot vedtatt versjon av TEK17. Grunnleggende mener vi at elektrisitet skal brukes til annet enn oppvarming av bygg.


Nær 1 av norsk elproduksjon er fornybar vannkraft . Slik vi tolker DiBK sitt mål er primærtiltak mot radon i TEKog TEKment å være. Lydklasser for ulike bygningstyper. TEKskal bli til TEK— den nye forskriften planlegges å tre i kraft 1. I samarbeid med Advokathuset Helgeland DA arrangerer vi et . I Høringsnotatet forslås det å . Utrede effekten av byggtekniske krav i bolig og. Endringer på resterende kapitler ble gjort og TEKtrådte i kraft 1. For å sikre en god overgang mellom TEKog TEKvil det være en . TEK) om energiforsyningskrav for bygninger.


Scanner Rules top_statement : statement.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg