fredag 10. april 2015

Lufttrykk sommerdekk

Det anbefalte lufttrykket er nesten alltid forskjellig for for- og bakdekkene. Dersom du er usikker på din bils lufttrykk så bruk noen minutter på å lese gjennom . En annen viktig faktor er effekten på drivstofforbruket. Lavt lufttrykk påvirker rullemotstanden, noe som øker drivstofforbruket. Det å velge et høyere lufttrykk for å .

I stedet anbefaler ekspertene at vi alltid benytter et noe høyere lufttrykk enn tabellene forteller oss. Sommerdekk Bruk omlag prosent høyere . Riktig lufttrykk gir bedre kjøreegenskaper og mindre drivstoffbruk. SJEKK TRYKKET: Er sommerdekkene kommet på? La omsider om til sommerdekk i dag, og valgte å prøve bar lufttrykk som tilsvarer ca psi. Klistremerket i dørkarmen sier bar.


Lufttrykk i sommerdekk 15. Flere resultater fra elbilforum.

Undersøkelser viser at de fleste bilene kjører rundt for lavt lufttrykk i dekkene. Ha mer luft i vinterdekk enn i sommerdekk. I vognkortet står det både hvilken hastighetskode dekkene til bilen.


Les ekspertråd fra Goodyear om viktigheten av å kontrollere dekktrykket regelmessig og følg en enkel veiledning for å utføre disse kontrollene. Husk å skift til sommerdekk ! Sørger du for riktig lufttrykk i dekkene, gir dette et lavere forbruk og økt sikkerhet på veien. Hvis anbefalt lufttrykk for vinterdekk ikke er angitt, anbefaler vi bar (3-psi) høyere lufttrykk i vinterdekk enn anbefalt lufttrykk for sommerdekk.


Det er viktig med riktig lufttrykk på dekkene til bilen din. Vinterdekk kan ha prosent mer luft enn sommerdekk. På samme måte er et sommerdekk laget for sommerføre, og kan gi mye. Minste LOVLIGE mønsterdybde på sommerdekk er millimeter, mens. Hei :) har netopp skiftet til sommerdekk på min 9-5.


Tingen er at jeg ikke vet hvilket trykk som skal være i dekkene. Det er mulig å spare mye penger ved å kontrollere lufttrykket i dekkene. Et godt råd er å kjøpe sommerdekk som er utviklet for skiftende . Dekkene har dimensjonene .

Mønsterbybde for sommerdekk anbefaler vi minimum 3mm. Visste du at hvis anbefalt lufttrykk er bar, skal en fullastet bil ha til bar mer? Det er mange ting du kan gjøre selv for å sikre bilens vedlikeholdsbehov i hverdagen som for eksempel å sjekke dekktrykk og væskenivå. Det er ganske sannsynlig at sommerdekkene som har ligget i garasjen i vinter har blitt litt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg