mandag 27. april 2015

Spa dusj baderom

Steamdusj dusjkabinett U6Svart 90×90×2cm. Spa Massasjebad Catania 216x216x91cm. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Handlekurv Produkt Produkter.


Spa massasjebad Det er produkter. Bademiljø gir deg tipsene til hvordan du kan skape spa på baderommet.

Ta en god varm dusj , et avslappende bad eller et deilig fotbad. Når et utvalg produkter er inspirert av høyeste sans for velvære, dannes det en . Har du også et irriterende lite baderom ? Hvilken dusjløsning er best for deg? VikingBad har flere smarte løsninger for både store og små bad. Bruk farget lys til å endre stemningen i din GROHE SPA dusj. Kombinert boblebad og dusjkabin.


Les mer om våre basseng og dusjer på The Well her.

Se våre flotteste bad , til inspirasjon og dagdrømming! Det er bare våtområdet med dusj og badekar som er fliselagt. Duravit - her finner du badekar, som gjør ditt eget bad til en wellness-oase. I kombinasjon med OpenSpace dusjvegg som kan foldes tilbake mot veggen, gir de. Badekaret fås med akrylog møbelfinish og alternativt med spa -system.


Produktet har mange funksjoner i form av å være en dusj , et badekar, sitteplasser. Med Duravit spa -kar opplever du ikke bare boblende badeglede, men også . Glass i dusj , på vegger, badekar, samt glass-do og glass-vask er alle ingredienser i et trendy hjem. Baderomstrendene byr på en åpen, ren og naturlig følelse. Vi vil ha SPA - og hotellfølelse på badet.


Målet har vært å lage en dusjopplevelse utenom det vanlige. Vi kjøper oss til gode dusjopplevelser , og vil gjerne ha spafølelsen. Bad har ofte også toalett om dette ikke er plassert i et eget rom. Baderom inneholder typisk baderomsmøbler som vask, dusj , badekar og bidet, samt speil og hårtørker. Badet i underetagen ønsket jeg at skulle ha en SPA følelse.


Jeg valgte derfor rullestein i dusjen og under badekaret. I tillegg ville jeg ha det mørkt og lunt.

A- bad leverer, badekar i alle prisklasser og former. Du kan få badekar som er rektangulære, frittstående, badekar kombinert med dusj , boblekar og hjørnekar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg