torsdag 30. april 2015

Gustavsberg spyleknapp

Kjøp på nett og spar penger. Montering mekanisk spyleknapp , XS duo. Ny toalettknapp eller veggplate til det vegghengte toalettet ditt. Hygienisk, smart og enkel å montere.


Spyleknapp til Triomont XS.

Trykknappen har dobbelspyling og kommer i blank, krom metall. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Med åpen spylekant for enkel rengjøring, Skjult S-lås. Et utvalg av spyleknapper som tilvalg. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Enkelt å rengjøre og med minimalistisk design. Ergonomisk opphøyd spyleknapp. Gulvstående toalett med skjult S-lås.

Enkel å rengjøre med sitt minimalistiske design. Heldekkende kondensfri spylesisterne. Kombineres med Nautic hardplastsete, Nautic hardplastsete med SoftClose eller Nautic propensete. Gustavsberg - GBG Triomont XS spyleknapp , dobbel, blank krom.


Passer alle toaletter i Nautic-serien. Soft Close (SC) for stille og myk lukking. Quick Release (QR) lett å løfte av for . Den nye spyleknappen gir intuitiv oppfatning av hel- og halvspyling.


Utbyttekit for GB 3komplett med lokk og spyleknapp. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Trenger hjelp til å fikse spoleknappen på toalettet. Med forkrommet, dobbel spyleknapp. Din ordre kan hentes to timer etter . Toalettet kommer i blank hvit porselen med en spyleknapp i matt krom.


Med tanke på disse har vi laget en ny, ergonomisk spyleknapp som gjør det . Glasert under spylingskant for enklere rengjøring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg