onsdag 15. april 2015

Withings badevekt

Spesifikasjoner: brukerprofiler WiFi. WS-har alle funksjonene til sine forgjengere og har i tillegg blitt utstyrt med overvåking av. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Noen av kildene anmeldte denne for et par år siden, i motsetning . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Den registrerer vekt , fettprosent og BMI, og laster opp informasjonen via trådløst .

Antall brukere (minne), st. Denne badevekten kobles til telefonen ved hjelp av bluetooth eller WiFi. Badevekt som også måler BMI, puls og luftkvalitet. Withings bodyr er noe av det smarteste apparatet du . Nå som badesesongen nærmer seg, er det mange som ønsker å gå litt ned i vekt. I den forbindelse har vi testet en badevekt som kan knyttes . Genial vekt som overfører data via WiFi slik at jeg kan følge progresjon på mobil, nettbrett og på PC.


Er du for tung – og ønsker å gjøre noe med det?

Nå blir det lettere enn noen gang å holde . Uansett om målet er å gå ned i vekt eller trene opp muskler, er det enkelt å gå på vekten for å følge med på kroppsfett, vannprosent, muskel- og skjelettmasse. Noen som kan tipse om en badevekt som også måler fett og sender data til en app på. I tillegg måler badevekten kroppens fettprosent.


The unique technology of . Jeg vet ikke om den er presis, men den viser nedgang i perioder jeg trener og oppgang i julen . Viser produkter innen kategorien Personvekter. Måleområde, Vekt Kroppsfett Muskelmasse Vannprosent Benmasse Pulsmåler Pulsbølgehastighet BMI. Det er fortsatt samme produkt, bare med et nytt navn.


Smart badevekt , som både måler vekten, fettprosenten og . Smart vekt som kobles opp i mot ditt trådløse WiFi . Hjemme har vi en withings badevekt med trådløst internett. Det fine med denne er at alt logges direkte på nettet. Psykologisk gjør dette at man .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg