mandag 27. april 2015

Fyllepenn patron

Vi har refill til alt av skrivemateriell til faste lave priser og god leveringstid. Klik på bildet for å forstørre. LAMY Safari fyllepenn sort. Klassisk fyllepenn , for skriving og tegning.


KEM fører fem varianter: Fire med pennespiss i forskjellige strektykkelser og en . I denne kan du enten bruke patroner , eller fylle med blekk fra et blekkhus.

Jeg valgte naturlig nok alternativ to, siden patronene jo er lagd av . Miljøvennlig fyllepenn laget av gjenvunnet plast. Brukerstandard DIN patroner. Hver penn kommer i et lite etui.


For 1kroner utenom frakt får man seg en knakende god fyllepenn. En converter koster noe sånt som kroner. Tvert imot finnes det mange gode fyllepenner du ikke trenger å selge. I tilfelle det skjer er det kanskje greit å ha en omformer eller patron som .

Passer fyllepenner som bruker universal fyllepennpatron - Sheaffer VFM, Franklin Covey etc. Waterman Mini internasjonale fyllepenn patroner , inspirert blå boks. Du bestemmer tekst og skrifttype. Hvis en fyllepenn holdes på ett sted for lenge, for mye blekk vil komme ut og skape. Leveres med en blekk patron og Parker gaveeske.


Fyllepenn Hilton med gravering. Standard Logoposisjon, fyllepenn hette . Farge pennekropp, Salgsenhet, EAN kode, Strekbredde mm. Du har ikke lagt til noe nytt i ønskelisten. Handlekurven din er tom for øyeblikket.


Kjøp hos Trendhim og få gratis frakt. Det er også et stort utvalg av eksklusive fyllepenner i dyre materialer og. Enkle og rutinemessige innkjøp av mat, kontorartikler og gaver.


Penn for fylling fra blekkglass eller med patron. Forskjellige innlagt Keltic design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg