onsdag 29. april 2015

Pipehatt for bedre trekk

Med dårlig trekk i pipa vil du også oppleve at flammen slukker så snart du lukker peisdøra, og når du åpner. En pipehatt kan redusere slitasjen på skorsteinen. Vi selger og monterer alle typer pipehatter. Våre fabrikkproduserte selvjusterende pipehatter har som mål å bedre trekk i pipen og holder pipen fri for fukt selv ved regn og snøvær. Pipehatten representerer vedlikehold i seg selv.


Vi får en del henvendelser om dårlig trekk i pipe med nyere.

Toppen av skorsteinen bør ha en pipehatt som hindrer vind å blåse ned i . Når pipa er blitt varm vil den ha bedre trekk , men fortsatt trengs luft inn i rommet. Rehabilitering av pipa (tetting, innsats, pipehatt , røykgassvifte etc.) kan bli nødvendig. Forskning og utvikling gir stadig bedre vedovner. Har du problemer med trekken i skorsteinen kan en pipehatt være en god . Dette ”suget” kalles trekk. FORKLARING HVORDAN VINDEN PÅVIRKER TREKK I SKORSTEINER,.


I sin alminnelighet vil ikke en pipehatt være til noen fordel for trekken, men tvert imot . Hei, er det noen som har et godt forslag til hva som må til for å oppnå god trekk i pipa.

Det sitter pipehatt på pipa som jeg tenkte jeg skulle ta av men jeg kan aldri tenke meg at. Vil det gi bedre trekk med ett som er buet tror du? Burde jeg montere pipehatt ? Stålpipe sørger for bedre trekk. Dårlig trekk øker utslippene, og du taper energi opp pipen.


Blåser det mye så kan trekken bli både bedre og verre, avhengig av om vinden skaper et ekstra sug eller blåser ned i pipa. Lamellene bidrar til å presse vinden oppover og skaper et undertrykk i pipa som bidrar til bedre trekk. Norasondegruppen har utviklet pipehatter som motvirker røyknedslag, gir bedre trekk og er miljøvennlig.


Sliter du med dårlig trekk ? Mye sot i røykrør og ildsted kan føre til dårlig trekk. Hovedregelen på pipehatt er at den skal være like høy som tverrsnittet på . Hos oss hjalp det veldig å installere pipehatt med mekanisk vifte. Er det kaldt og mye vind så får vi bedre trekk i pipa og dermed enklere fyr. Strømmen pipehatt gir mer varme og bedre trekk , hindrer fuktnedslag og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg