torsdag 16. april 2015

Håndkleholder kjøkken

Lagerstatus i nettbutikk: stk. Se vårt sortiment av håndklestenger, knagger og håndkleholdere ! Vi har massevis av designer, materialer og farger å velge mellom. Les om vilkårene i garantiheftet.


Interiør og Beslag as har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken , bad og garderobe. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

HÅNDKLEHOLDER I SØLV FARGE. Med hjelp av to kraftige magneter holder den håndkledet . Vipp håndklestang gir funksjonalitet til alle baderom. Selvklebende håndkleholder i metall. Finnes både i nettbutikk og butikk. GROHE Essentials Authentic flerhåndkleholder – praktisk kromstil.


Norema - Uttrekkbar håndkleholder. La oss hjelpe deg å finne det kjøkkenet som passer best din stil og personlighet.

Håndkleholder i skinn med kraftig magnet. Leka håndkleholder limes rett på vegg, med vedlagte limtube. En smart løsning hvor man slipper å borre og skru i veggen.


Dobbel håndkleholder i et stramt og stilrent design av høy kvalitet. Stort utvalg kjente merkevarer. Rask levering og full returrett. Delbetaling og betalingsutsettelse. IKEA Rationell håndkleholder for montering i kjøkkenskap, helt ny.


Glideskinne, holderen kan trekkes ut fra skapet. Made in Sweden står det på pakken. Knagger, kroker, stiger, håndklestenger, håndkleringer og frittstående håndklestativ.


Vi har det meste du trenger for å henge opp håndklærne dine. Frisker opp på kjøkken og ba eller praktisk til skjerf i gangen! Norm håndkleholder , hvit – Menu.


Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av nær 4rørleggerbedrifter i alle landets fylker rundt om i Norge og på nett med egen nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg