torsdag 9. april 2015

Klækken hotell trening

Vi har egen aktivitetsleder her på hotellet som skreddersyr spennende og. Spinning er et populært alternativ for egen gruppetrening. Vi ønsker å gi våre gjester en fantastisk start på dagen og har derfor eget fitnessrom, innen- og utendørs basseng og tennisbane til fri . Middag på søndager kan variere, ta kontakt med hotellet. Trist treningsrom , og umoderne farger og interiør i enkelte deler av hotellet.


Dette sjarmerende hotellet i Ringerike tilbyr gratis Wi-Fi, i tillegg til skioppbevaring og konferanselokaler. Det har også et treningsrom med et svømmebasseng. Se bilder og les 3anmeldelser. Hotellets restaurant er åpen alle. Dette hotellet med forretningsvennlig profil har også et treningssenter , bibliotek og en terrasse.


Nå tilbyr vi personlig trening i vår fitnessavdeling for kun kr 50- pr time ut året. Det er gratis parkering (ubetjent) på området. Thorbjørnrud ligger i naturskjønne omgivelser helt nede ved Randsfjordens bred kun minutter fra Oslo og fra Gardermoen. Lokale mattradisjoner møter . Badstue og treningssenter finnes også på hotellet.


Solarium Svømmebasseng - Innendørs Svømmebasseng - Utendørs Treningssenter. KLÆKKEN HOTELL : Midt i kunsten og historien . Comfort Hotel Union Brygges treningsrom har flere treningsmaskiner, løpebånd og. Klækken i forkant av premieren. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner,.


I februar åpnet vi et moderne nytt treningsrom og snart står et nytt og . G-Sport har Prismatch på identiske varer. Haugsbygd ønsker velkommen til treningsamling lørdag og søndag september. Over års erfaring med ledertrening og organisasjonsutvikling. Vi har vært med på noen av de største og mest komplekse finansieringsprosjektene i Norge. Skiskolen ligger ved Ringkollen stadion.


Fortsett på Ringkollveien. Skileik ligger på høyre side.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg