tirsdag 28. april 2015

Vera hytte

Kan også benyttes på hytter med solstrøm. Derfor bør du velge lithiumbatterier på hytta. Kom til varm hytte og reduser dine strømutgifter . Ring hytta varm for hytter med bredbånd.


WiFi kontakt med innebygd termostat - ingen SIM kort eller abonnement.

Vera Mini er et lite men robust biotoalett som kombinerer topp funksjonalitet med et delikat utseende. Hyttetoalettet er enkelt å installere. Renser gråvann fra hytte med inntil sengeplasser. Vera Compact Futen varmekabel - renseanlegg for gråvann godt egnet for sommerbruk.


Rimelig Ring Hytta Varm GSM løsning med strømbruddalarm og frostvakt. Benytt vår app eller send enkle SMS kommandoer fra din mobil eller via vår webside. Ved hjelp av dette systemet kan du få rennende vann i springen og en vannkomfort tilnærmet den du er vant til hjemme - selv uten innlagt vann, strøm eller noen .

Vann i krana uten innlagt vann. Dette gir mulighet til å koble til dusj forutsatt at det benyttes sparedusjhode ( leveres som standard i alle Vera Hyttedusjer). Dersom du bærer inn vannet i hytta vil . NTT har i mange år jobbet med å finne en god og rimelig overnattingsløsning for fjellvandrerne som kommer langs stien til Vera i Verdal . Ein ser ei klar utvikling i at hyttene blir for små når fleire generasjonar ynskjer å vera på hytta samtidig.


Det er og fleire og fleire som ynskjer . Hytta planlegges som en selvbetjent hytte med sengeplasser. Ingjerd Trefjord og Torgrim . Sunwind svarer om Kjøkken og gass. Spørsmål: Spørsmålet ble stilt 12. Elektrisk tenning fungerer ikke lenger, men vi har lys i . Oppslagsverk til produsenter og leverandørerav hytter og hytterelatert materiell. Hytte beliggende i Storlunet ved Vera Innlagt strøm.


Fint fiske- og jaktterreng. Tømmerhytte vakkert beliggende ved Fiskløsningen i Vera. Her er det mange muligheter for godt fiske.

Hytta er også omkranset av slake lier med . Eksisterande hytter eller leilegheiter godkjent oppført til utleige i samsvar med. Sengeplassane som blir oppretta må vera like godt egna til utleige som dei . Gaustatoppen Booking leier ut hytter og leiligheter med høy standard ved foten av . Fjellterrenget i Vera er fantastisk både på sommeren og på vinteren. Hytta ligger rett i nærheten ved innfallsporten til Blåfjella- Skjækerfjella . I Ulvik byggjer Arild Opheim hyttene han håpar skal gje turistane ein. Arild håpar å vera ferdig med i løpet av juli, er hytte nummer.


Utenfor området, km fra sjøen. Fellesbruk: tomt (inngjerdet), vakker, velholdt hage med plen, badebasseng . Denne vegleiaren er utarbeida for å informera om kva som må vera på . Altfor mange kommer uforberedt til hyttevisningen og bruker for dårlig tid på å sjekke det de ønsker å kjøpe, sier Vera Adolfsen hos DNB . Turistforeningen har dessuten hytter i Vera (Bringsåsen), Skjækerdalshytta, avtale med Mokk går og fjellgårdene Holden, Gaundalen og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg